31.12.2018

Vuosikooste 2018

Huhhuh, nyt on viimein saatu vuosi päätökseen, kun tätä vuotta on enää muutama tunti jäljellä. Nyt, kun vuotta katsoo taaksepäin, on se ollut aivan hirmuisen ihana, mutta samalla myös raskas vuosi. Tai lähinnä syksy oli henkisesti melko rankka parin menetyksen vuoksi.

Alkuvuodesta Tour de Sweater jatkui vielä ja sen jälkeen iski pieni paitaähky. Halusin tehdä jotain muuta, joten huiveja ja sukkia syntyi melko paljon. Nyt huomaan, että paitainnostus alkaa tulla takaisin ja sen sijaan pieni huiviähky pistää päätään esiin. Oli ihanaa myös vähän näperrellä makrameen parissa ja kokeilla omia ompelutaitoja, joissa haluaisin vielä kehittyä lisää. Rakastin kesää, koska oli niin lämmin! Helle ei haitannut yhtään neulomistakaan. Syksyn lähestyessä iski pieni syksyahdistus. Tosin syksyn viiletessä oli taas ihana pukeutua villasukkiin ja itse neulomiin villapaitoihin. Kilpisjärven reissu kesällä oli aivan mahtava, niin upeita maisemia ja luontoa löytyy täältä Suomesta. Blogi jäi kesän ja syksyn ajan aivan hunningolle, mikä harmittaa etenkin itseäni, yritän olla ensi vuonna vähän ahkerampi sen kanssa.

Kesäkuussa vietettiin Knit in Public -päivää Mikkelin Mikkelipuistossa muutaman muun neulojan kanssa. Heinäkuussa kävin Jyväskylän neulefestareilla ja marraskuussa Tampereen käsityömessuilla. Molemmista tapahtumista tuli ostettua runsaasti uutta lankaa, jonka toivon pääsevän ensi vuonna valmiiksi neuleiksi. Opettelin neulomaan briossia ja latvialaisia lettejä. Neuloin ensimmäistä kertaa myös ristiinvahvistetun kantapään sukkiin. Tänä vuonna en virkannut juuri ollenkaan, vain pienen silakka-amigurumin kaverin kaverin vauvalle, mutta se ei päätynyt blogiin asti. Neulottuja juttuja tuli yhteensä 29 kappaletta ja lankaa niihin kului suurin piirtein 4350g eli yli neljä kiloa, aivan kaikkia töitä kun en muistanut punnita.

Ensi vuonna haluaisin neuloa kirjoneulepaitoja ja muita paitoja sekä neuletakkeja, huiveja, lisää muhkupipoja ja sitten niitä kuuluisia Oslo-pipoja, villahousut sekä tietenkin sukkia. Haluaisin ainakin oppia neulomaan sukat varpaasta varteen ja jos uskaltaisin kokeilla myös looppausta pipojen kanssa sekä intarsiana neulomista. Katsotaan, miten tavoitteet täyttyy. Ihanaa uutta vuotta 2019!

Sukat


Huivit

 Paidat ja neuletakit

Pipot ja lapaset


 Makramee ja ompelu

2 kommenttia:

  1. Olet tehnyt melkoisen määrän ihania neuleita vuoden aikana. Huiveja ja puseroita on paljon ja kauniita. Niissä menee aikaa. Oltu samoissa paikoissa: Neluefestareilla ja Tampereella.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)