22.12.2018

Sukkia, sukkia, sukkia

Jotta saisin ennen vuoden loppua näytettyä kaikki valmistuneet neuletyöt teille, niin jaottelin ne aiheittain ja ensimmäisenä vuorossa on tällä hetkellä valmistuneet sukat.

Äidille neuloin äitienpäivälahjaksi kimallesukat Lanitium ex Machinan Glitter Sockista sävyssä Punk Princess. Mallina näissä sukissa oli Erica Luederin Hermione's Everyday Socks. Lanka muodosti koon 38 sukkiin spiraaliraitaa ja se näyttää sukissa kyllä kovin kivoilta. Neuloin sukat 2,5mm puikoilla ja lankaa kului 63g.


Lanka: Lanitium ex Machina, Glitter Sock (Punk Princess)
Puikot: 2,5mm
Paino: 63g

Ystävälleni neuloin nämä Heidi Alanderin suunnittelemat Aava-sukat nilkkapituisena, kun hän täytti pyöreitä sekä lähti ulkomaille vuodeksi, niin sukat pääsivät sinne jalkoja lämmittämään. Lankana käytin Puffalan Sukka-Puffa Säihkyä sävyssä Candycorner ja neuloin jälleen 2,5mm puikoilla.

Lanka: Puffala, Sukka-Puffa Säihky (Candycorner)
Puikot: 2,5mm

Kesällä neuloin meille niin sanotut pariskuntasukat. Ensin neuloin miehelle Yarngrimoiren Laulavasta lankapaketista tulleella, Stam1nan Puolikas ihminen -kappaleesta inspiroituneella, langalla 43-kokoiset sukat. Puikkoina jälleen 2,5mm ja muuten ovat ihan perussukat, paitsi jalan edessä kulkee ainaoikein-palkki varresta kärkeen asti. Lankaa kului 84g.


Malli: Perussukat ainaoikein -palkilla (koko 43)
Lanka: Yarngrimoire, Merino Twist Sock (Puolikas ihminen)
Puikot: 2,5mm
Paino: 84g

Omat samanlaiset sukkani neuloin Eluded Fibresin Super Merinosta sävyllä X. Kuvasimme sukat kesälomareissullamme Kilpisjärvellä, Salmivaaran huipulla. Kuvien taustalla näkyy sekä Ruotsi että Norja.


Malli: Perussukat ainaoikein -palkilla (koko 36-37)
Lanka: Eluded Fibres, Super Merino (X)
Puikot: 2,5mm
Paino: 56g

Elokuussa neuloin Kilpisjärveltä tuliaisiksi ostetusta Kaupunkilangan Koski-langasta jälleen yhdet perussukat tiimalasikantapäällä ilman mitään ihmeellisyyksiä. Halusin nähdä, millaista pintaa tuo väri 42 antaa. Nämä sukat menevät tulevaisuudessa jollekin joko lahjaksi tai sitten hyväntekeväisyyteen.


Malli: Perussukat (koko 38)
Lanka: Kaupunkilanka, Koski (42)
Puikot: 3,5mm
Paino: 90g

Elokuun lopussa neuloin myös yhdet Riikka-sukat, jotka Riikka Pirnes Palasia arjestamme -neulepodcastista on suunnitellut. Omat Riikkani neuloin Puffalan Sukka-Puffa Säihkystä sävyssä I Do. Puikkoina normaalista 2,5mm poiketen 2,25mm Zingit, jotka tuntuivat omaan käteeni tosi pieniltä ja liukkailta, kun yleensä neulon aina puupuikoilla. Sukkamalli on todella kaunis, siinä menee toisella puolen jalkaa helppo pitsikuvio ja kantapää on ilmeisesti ristiinvahvennettu, jollaista en ollut ikinä ennen kokeillut. Elokuussa otin itselleni myös neuleaiheisen tatuoinnin ja näiden sukkien kuviin se on juuri parantuntut.


Malli: Riikka - Riikka Pirnes (koko 36-37)
Lanka: Puffala, Sukka-Puffa Säihky (I Do)
Puikot: 2,25mm
Paino: 59g

Lokakuussa neuloin Louhittaren Luolan Väinämöisestä sävyssä Linnunrata miesten koon 42 sukat. Langan väri teki todella nättiä raitakuviota 2,5mm puikoilla ja 72 silmukalla. Nämäkin ovat ihan perussukat tiimalasikantapäällä.Malli: Perussukat (koko 42)
Lanka: Louhittaren Luola, Väinämöinen (Linnunrata)
Puikot: 2,5mm
Paino: 72g

Siinäpä kesän ja syksyn aikana valmistuneet sukat. Seuraavaksi esittelyyn tulee muutama kesän aikana valmistunut huivi.

2 kommenttia:

  1. How to get to Wynn Las Vegas via I-395 - Mapyro
    Directions to Wynn Las Vegas 삼척 출장마사지 via I-395 (I-395) with public transportation. 창원 출장안마 The 충주 출장마사지 following 부산광역 출장안마 transit lines have routes 당진 출장샵 that pass near

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)