23.12.2018

Kesän huiveja

Näin jouluaaton kynnyksellä on hyvä vielä palata kesään ja kesän aikana neulottuihin huiveihin. Neuloin huhti- ja toukokuun aikana Joji Locatellin Suburban Wrap -huivin tarkoituksena antaa se mummilleni syntymäpäivälahjaksi. Neuloin huivin Rva Silmusolmun Merino Sukkiksesta sävyissä Aurinko, Koralli ja Paratiisi. Huivissa oli melko itselle epänormaalit värit ja aluksi olin vähän epäileväinen värien suhteen, mutta valmiista huivista tuli oikein kaunis ja ihan mummin värinen.


Lanka: Rva Silmusolmu, Merino Sukkis (Aurinko, Koralli, Paratiisi)
Puikot: 4,0mm

Kesäkuussa neuloin toistamiseen Veera Välimäen Stay Soft Shawlin Petrichor Yarnsin langoista. Huivista oli käynnissä yhteisneulonta Paivis Crafts -neulepodcastissa ja näistä otettiin kesän neulefestareilla yhteiskuva.


Lanka: Petrichor Yarns, Merino Single (Happy Salmon, KAL Kevätkukkia), 
Merino Single Bling (Kunzite)
Puikot: 4,0mm
Paino: 189g

Heinäkuun alussa, kun minulla alkoi kesäloma, neuloin pitkään neulontajonossa olleen Kirsten Kapurin Cladonia-huivin. Tässä käytin myös Petrichor Yarnsia päävärinä, Merino Silk Fingeringiä sävyssä Raindrops. Valkoinen pitsireunus on Filcolanan Arwettaa. Tämä huivi kuvattiin myös Kilpisjärvellä vaivaiskoivujen ympäröimänä.


Lanka: Petrichor Yarns, Merino Silk Fingering (Raindrops), 
Filcolana Arwetta Classic (Off white)
Puikot: 4,5mm
Paino: 104g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)