13.5.2018

Breathing Space 2

Vaikka on jo toukokuu, niin palataan vielä Tour de Sweateriin neulottujen paitojen pariin. Tammikuussa oli haasteena raidat ja olin halunnut jo pitkään neuloa toisen Breathing Spacen pienemmässä koossa. Vuosi sittenhän neuloin samaisen paidan Louhittaren Luolan Tuulen tyttärestä, mutta siitä tuli aavistuksen liian telttamainen, vaikka on se kyllä käytössä ollut ihan jees. Mutta siis. Neuloin silloin tammikuussa jo So Fadedin, joten uudella Breathing Spacella ei ollut hirveän kiire. Paidan pääväriksi valitsin Madelinetoshin Tosh Merino Lightia sävyssä Antler ja raitaväriksi Petrichor Yarnsin Stellina Sockia sävyssä Icy Mint.


Edellisen Breathing Spacen neuloin siis M-koossa, joten tätä lähdin neulomaan sitten S-koossa. Paita valmistui, mutta jouduin neulomaan helman uudemman kerran, koska lopetin lisäysten teon siinä pelossa, että paidasta tulee taas liian telttamainen, mutta liian tyköistyvähän siitä kuitenkin tuli ja olisi pitänyt ne kaikki lisäykset tehdä, joten helma meni uusiksi.

Tästä tuli kiva paita ja pääsee käyttöön sitten ensi syksynä ja talvena. Tykkään tässä mallissa hirmuisesti tuosta vinottaisesta raidasta. Ja kivempi saada myös tällainen vaaleampi paita käyttöön.


Lanka: Madelinetosh, Tosh Merino Light (Antler), Petrichor Yarns, Stellina Sock (Icy Mint)
Puikot: 3mm & 3,5mm
Paino: 264g (Antler 174g, Icy Mint 90g)

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)