31.12.2016

Vuosikooste 2016

Nyt, kun tätä vuotta on enää pari tuntia jäljellä, on aika julkaista vuosikooste ja katsella, mitä kaikkea sitä tulikaan tänä vuonna tehtyä.

Neulottua

Ommeltua/askarreltuaSellaista siis on tullut tänä vuonna tehtyä. Alkuvuosi oli käsitöiden saralla hieman hiljaisempi, postauksia ei tullut kuin ehkä pari kuussa. Alkuvuodesta saimme myös ihanan kummipojan. Kävimme parin viikon mittaisella häämatkalla Mauritiuksella. Kesällä lähes kaikki vapaa-aika meni pihatöitä tehdessä, perustettiin nurmikko (ja kitkettiin rikkaruohoja kyllästymiseen saakka), laitettiin pihavalot ja muita istutuksia sekä maalattiin viimeisiä ulkomaalauksia. Se oli hieman turhauttavaa, kun silloin oli hirveä neulontainnostus päällä ja olisi tehnyt mieli pelkästään neuloa. Kesällä reissattiin myös Seinäjoella asuntomessuilla ja Tampereella sillä aikaa kun meidän lattioita hieman korjattiin (laminaatit oli laitettu hieman liian tiiviisti). Asuntomessupostaukset olivat selkeästi tämän vuoden luetuimmat.

Loppukesästä aloin seurata neulepodcasteja ja käsityöt saivat uutta inspiraatiota. Aloitin myös oman neulepodcastin ja kävin ensimmäistä kertaa elämässäni käsityömessuilla Tampereella. Paljon tuli sukkia neulottua joululahjoiksi, aloitin niiden tekemisen jo syksyllä ja se kannatti.

Kiitos teille lukijoille tästä käsityövuodesta, olkoon vuosi 2017 entistä parempi. Kiitos eritysesti teille, jotka jaksatte kirjoitella kommentteja, ne ovat tärkeitä kelle tahansa bloggaajalle, sillä siitä tiedetään, että joku blogia lukee ja palautteen saaminen, niin hyvän kuin rakentavankin, on aina tärkeää. Kiitos ja hyvää uutta vuotta 2017!

Ps. Tammikuussa blogi täyttää 4 vuotta (!!!) ja luvassa on taas synttäriarvontaa, joten pysykäähän kuulolla :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)