10.10.2013

Satunnaista raitaa

Tämä taisi olla ensimmäisessä Kotoliving-lehdessä, Yllätyskerä-niminen ohje. Siinä ideana on keriä jämälangoista tai muuten vaan erivärisistä langoista ja eripituisista pätkistä kerä ja sitten neuloa vaikka sukat. Minusta tämä oli ihana idea ja vasta nyt sain aikaiseksi toteuttaa tämän ihan ex temporee, kun sain edellisessä postauksessa esitellyt Lempiasioita-sukat valmiiksi.


Käytin näissä melko kirkkaita värejä ja mustaa kantapäässä sekä kärjessä. Kerin melko lyhyitä pätkiä lankaa ja niistä tuli juuri sopivan kokoisia pikkuraitoja. Muuten mentiin ihan normisukan ohjeella. Yllätyskerän sukista poiketen, neuloin resoria koko varren mitalta.

Harmi, että värit eivät ihan toistu kameran kuvissa samoin kuin ihan luonnossa, vihreä on ihanan kirkkaan vihreä ja sininen on petroolinsininen. Aikamoista väriterapiaa etten sanoisi! ;)


11 kommenttia:

 1. Ompas ihanan värsiet <3 Pitäis itekkin kokeilla tuota yllärikeräjuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannattaa kokeilla :) Nuokin valmistui yllättävän nopeasti, kun koko ajan halusi nähdä, että mikä väri seuraavaks tuleekaan ja "mä vielä tämän värin neulon" :D

   Poista
 2. Kivan erilaiset, mutta riittävän samantyyliset pariksi. Hienot! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)