31.10.2013

Satunnaisia sankareita, osa 14

Tässä lokakuun viimeiset tilkut. Joudun nyt ehkä syömään sanani siitä, kun sanoin joskus, että tilkkutakkiini ei tule yhtään samanlaista tilkkua. Gulps. Menin nimittäin helpoimman kautta tuossa oikealla olevassa Pörrö-tilkussa, kun en omistanut muuta paksumpaa pehmeää lankaa kuin Novitan Rustikaa, enkä halunnut mennä ostamaan varsinaisessa tilkussa käytettyä Teddyä, joten tein sitten molemmat tilkut tuolla samalla langalla. Myös yhdestä toisesta tilkusta on tulossa kaksi samanväristä tilkkua.

Pörrö-tilkut on vähän kiemuraisia, koska Rustika-langassa tulee välillä ohuempia kohti ja hassusti ne ohuet kohdat osuivat parin kerroksen verran aina samaan kohtaan! Samoiten paksuimmat kohdat langassa osuivat samaan kohtaan, mutta onneksi tuota saa venyttämällä sitten kivasti suoraksi.

Muut tilkut ovat pitsiruutua ja tähkää. Molemmissa lisäsin reunoihin pari silmukkaa lisää, jotta sain niistä oikean kokoiset.


Vielä olisi 5 eri tilkkua eli yhteensä 10 tilkkua neulottavana.Tein itselleni tuossa taannoin tavoitteen, että kaikki tilkut olisivat valmiita, kun seuraava Kotoliving-lehti ilmestyy eli jo ensi viikolla! Saa nähdä pääsenkö tavoitteeseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)