28.10.2013

Neulojien yön saalis

Neulojien yö -tapahtuma oli reilu viikko sitten ja itse selailin silloin useampia kauppoja, mutta tein ostoksia kuitenkin maltillisesti. Olin jo aikaisemmin katsellut Succaplokin tuotteita sillä silmällä, että voisi joskus jotakin sieltä hankkia ja nyt kun kyseinen yritys oli mukana tuossa tapahtumassa mukavin tarjouksin, niin laitoin sitten vihdoin tilausta menemään.

Tilasin Pirkko-riipuksen, jossa puikkomittoina 3, 3.5, 4, 4.5, 5, 6 sekä 8. Harmillisesti sain vain ensiksi väärillä puikkomitoilla olevan riipuksen, mutta vaihto onnistui nopeasti ja helposti. Tilauksen mukana sain kaupanpäällisiksi Piccu-Ropotti -avaimenperän sekä kolme Knitting is not a crime -postikorttia.

Piccu-Ropotin varalle on olemassa muita suunnitelmia, itselleni se ei nimittäin jää, mutta kelle se sitten menee, se tullaan näkemään vielä myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Ja nyt vähän harmittaa, itse kun katselin kyseisenä yönä noita myös, mutta iski joku "en raaski"-kohaus taas mahdollisimman pahaan aikaan :/ No, joskus sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :( Mutta eiköhän tuo kyseinen tapahtuma järjestetä vielä joskus uudestaan, sen verran suosittu se taisi olla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)