20.10.2013

Satunnaisia sankareita, osa 12

Kotolivingin kesänumerossa eli 3/2013 oli kolme erilaista tilkkua. Nämä olisi pitänyt neuloa itse värjätyistä langoista ja lehdessä oli myös ohjetta värjäämiseen, mutta minä en sellaista nyt lähtenyt tekemään, vaan neuloin ihan "normaaleista" langoista.

Vasemmalta oikealle tilkkujen nimet ovat siis pikkupylväät, kaaret ja ristikko. Aloitin järjestyksessä tuosta pikkupylväästä, alempi oli se, mitä ekaksi tein. Koin sen jotenkin puuduttavaksi ja kun ei siitä ihan sitä 12x12cm kokoista meinannut tulla (vaikka lanka ja puikot olivat samat kuin ohjeessa eli seiskaveikka ja nelonen), lisäsin kerroksia neljästä kuuteen, mutta olisi pitänyt ehkä lisätä leveyttäkin yhdellä lisäpylväällä. Noh, sankareiden neulominen jäi jälleen pienelle tauolle ja kun taas sain intoa alkaa niitä neuloa, en enää siinä tohinassa muistanut, että olin lisännyt kerroksia, joten ylemmässä pikkupylväät-tilkussa olen sitten lisännyt yhden valko-petroolin pylväskerroksen. Käy se noinkin.

Muut tilkut neulottiin sitten ihan kivasti, paitsi tuossa ristikossakin lisäsin yhden ristikkokuvion lisää, kun muuten tilkusta olisi tullut liian matala.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)