16.10.2013

Talvi on tulossa

Löysin tuossa yksi päivä Etsystä erään tämä-on-pakko-saada! -tuotteen. Nimittäin neulontapussukan, johon saan aina sillä hetkellä menossa olevan projektin langat kivasti talteen. Hiiteen siis kaikki muovipussit, mitä olen aikaisemmin käyttänyt, tässä on uusi ihana kassi langoille.


Jos joku ei tajua, mistä tämän kassin teksti Winter is coming on, kerrottakoon, että kyseessä on yksi HBO:n laatusarjoista Game of Thrones, jota olemme T:n kanssa seuranneet. Lausahdus on siis peräisin tästä sarjasta. Suosittelen katsomaan, jos joku ei ole nähnyt tai lukemaan näitä kirjoja, George R. R. Martinin Jään ja tulen laulu. Itsellä on ensimmäinen kirja menossa noin puolessa välissä, ovat aikamoisia tiiliskiviä. TV-sarja on siis tehty kirjojen perusteella.


Kassin tilasin Etsystä brittiläiseltä Kelly Connor Designsiltä. Maksu tapahtui Paypalin kautta, tuote lähetettiin heti seuraavana päivänä ja reilun viikon päästä se saapui postin mukana. Kassin koko on 38x43cm ja on laadukkaan oloinen. Kassiin mahtuu paaaljon lankoja. Rakastan sitä!


10 kommenttia:

 1. Eikä! Hitsi miten hieno! :D Täällä kans yks Game of thrones- fani! Pitäis alkaa niitä kirjojakin lukemaan kunhan ehtii. Niissä tosiaan taitaa sitä luettavaa riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :D Munkin pitäis taas ryhdistäytyä ja jatkaa tuon ekan osan lukemista, kun on ollut pieni tauko nyt tässä :)

   Poista
 2. Hauska kassi, ja todellakin nätimpi kuin muovikassit! Itse odottelen Tulen ja jään laulun viimeisimmän osan suomennosta, joka saattaa ilmestyä tämän kuun lopussa. Saa nähdä tuleeko poikaystävän kanssa tappelua siitä kumpi saa lukea kirjan ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Mä tosissaan luen vasta ekaa osaa ja siinäkin on nyt ollut pieni tauko, pitäis taas jatkaa lukemista :) Hah, toivottavasti ei tule kovin pahaa tappelua :D

   Poista
 3. Oi miten hieno, tuommoisen mäkin haluaisin! Mäkin olen Game of Thrones -fani, tosin olin hieman pettynyt 2. tuotantokauteen... Kirjoissa olen menossa viidennessä (?) kirjassa, tosi koukuttavia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tilaamaan omaa kassia! Minusta kaikki kaudet on kyllä olleet tähän mennessä hyviä, ollaan siis nähty myös kolmas kausi C More Seriesiltä :) Neljättä kautta odotellessa!

   Poista
 4. :D haha, ihan mahtava pussukka! Sun aiemmin esittelemät lempiasioitasukat oli kans ihan huiput!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)