24.12.2016

Memman puikkoilut

Jouluaaton kunniaksi, päätin viimein tulla kaapista ulos ja ilmoittaa teille, että minut löytää nyt myös Youtubesta! Aloin loppukesästä seurata suomalaisia neulevlogeja, neulepodcasteja, videopäiväkirjoja. Mitä näitä nyt on ja miksi näitä nyt kukin haluaa kutsua. Pari kuukautta niitä seurattuani päätin tehdä oman sellaisen, koska sen tekeminen näytti niin kivalta ja hauskalta. Jaksoja on ilmestynyt nyt kahdeksan sekä lisäksi pari joulujaksoa, jotka liittyivät suomalaisten neulepodcastaajien järkkäämään joulukalenteriin, missä joka päivä joku neulepodcastaaja julkaisi jouluisen jakson.

Ja tulen ulos kaapista nyt myös siksi, että jaksoissani olen esitellyt muun muassa keskeneräisiä ja valmiita joululahjoja ja olen niissä kertonut, kenelle olen niitä tehnyt ja blogia saattaa todennäköisesti seurata joku lahjansaajista, joten olen siksi täällä ollut hyshys asiasta. Mutta nyt kun lahjat on jaettu, voin tämän julkaista.

Joten, jos sinua kiinnostaa katsella tätä naista myös elävänä ja nähdä käsitöitä sekä kesken että valmiina hieman paremmin ja aika usein myös erilaisia lankaostoksia, niin tervetuloa seuraamaan ja tilaamaan kanavaani! Neulepodcastini nimi on Memman puikkoilut :) Ensimmäinen jakso on aika jäätävä, koska kuvaaminen jännitti ja hermostutti, mutta seuraavat jaksot ovat jo ehkä vähän rennompaa olemista.

Hyvää joulua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)