28.12.2016

Conversationalist

Omasta mielestäni mun päähän sopii vain hyvin harva pipomalli. Sellaiset löysähköt pipot on parhaita, mitkä ei mene päätä myöten, vaan pipon alle jää tilaa myös hiuksille, kun on tällainen pörröpää. Kovempien pakkasten iskiessä tuli tarve paksummalle pipolle. Ravelryssa selailin kivoja pipomalleja ja silmiin osui Plucky Knitter Designin Conversationalist-pipo, mikä on ilmainen ohje.


Neuloin pipon Cascade Yarnsin Cascade 220:sta, Silver Grey ja Hot Pink. Muutin ohjetta sen verran, että lisäsin resorin jälkeen 12 silmukkaa, jotka sitten kaventelin pois edellisellä kerroksella, kun alkoi varsinaiset kavennukset. Näin pipon "vartaloon" jäi vielä enemmän väljyyttä. Puikkoina käytin resorissa 4mm puikkoja ja muualla 4,5mm puikkoja. Tupsun tein Louhittaren Luolan Pohjan neito -jämästä, josta tein kesällä Nurmilinnun. Piposta tuli aivan ihana ja lämmin. Tuolla samalla mallilla tekisi mieli tehdä lisää pipoja, mutta eri väriyhdistelmillä.

4 kommenttia:

 1. Perus on paras! Taisinpa inspiroitua :-)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kiva pipo! Hyvä malli ja pirteät värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Himottaisi myös tehdä samanlainen oikein tumman värisestä semisolidista petroolista ja kullankeltaisesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)