16.12.2016

Kässämessujen ostokset

Olin ensimmäistä kertaa ikinä tänä vuonna käymässä Tampereen käsityömessuilla. Oli jännää! Nyt kun messuista on kulunut jo melkein kuukausi, niin on ehkä hyvä aika esitellä siellä tehdyt ostokset, vai mitä :)


Koruja shoppailin parit kappaleet. Puinen kettukoru on Pauliina Rundgren Handicraftsin, jonka työpaja itseasiassa on täällä Mikkelissä, Kenkäverossa. Kesällä kävimme Kenkäverossa käsityömarkkinoilla ja kävimme myös tuolla työpajassa ja silloin jo ihastuin noihin koruihin, mutta en vielä silloin sellaista ostanut, vaan nyt tuolta messuilta. Mies vitsailikin, että piti sitten näin kauas lähteä tuo koru ostamaan. Kyllä!

Englanninlakukoru on Elvarin. Tuo on niin kiva työkoru, kun lapset tykkää hipeltää noita lakuasioita ja ne näyttää niin oikeilta.


Sitten ostelin vähän postikortteja. Nämä kyseiset kortit ovat Jonna Markkulan tekemiä ja todella kauniita eläinaiheisia kuvia. Nuo neulovat kissat on mun lempparit!


Tietenkin piti ostaa myös vähän lankaa. Kuulin tänä syksynä ensi kertaa lahtelaisesta Puffalasta ja ostin heiltä kolme Säihky-Puffa -vyyhtiä, joissa on hopeaista stellinaa eli kimalletta. Heillä oli nimittäin tarjouksessa nuo Säihkyt.Titityyn osastolla kävin myös ja ostin sieltä Tukuwool Fingeringiä aikeissa neuloa Heidi Alanderin Satakielihuivia, mikä on tällainen joulukalenterihuivi eli vihjeitä ohjeesta tulee joka toinen päivä. Se on nyt siis tällä hetkellä puikoilla ja pitäisi valmistua jouluaattona tai viimeistään joulupäivänä. Siitä on tulossa kyllä kivan näköinen ja oon tosi tyytyväinen noihin väreihin, mitä valitsin. Tuossa kuvassa on siis vasemmalta oikealle Kajo, Rae, Selja ja Humu. Huiviin tuli lisäksi väriä Ruura, mutta sitä minulla oli jo valmiiksi lankahyllyssä.


Lisäksi kävin vielä Silmu&Solmun osastolla ja ostin sieltä testiin Tukuwool Sockia värissä Hohka ja parit puikot.

Messut olivat kyllä aikamoinen kokemus. Olimme siellä miehen kanssa lauantaina ja veimme auton sinne etäparkkiin, josta pääsi ilmaisella bussilla sitten halleille. Olin kuullut joitain "huhuja" hirveistä ruuhkista ja sellaistahan siellä sitten oli. Mutta ruuhkat eivät minua hirveästi haitanneet, olin vain kaikkien lankojen ja muiden ihanien juttujen lumoissa. Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa! Ensi vuonna haluan kyllä mennä uudemman kerran messuille ja silloin voisi ehkä hakea sitä semmoista bloggaajapassia, niin voisi tehdä sitten kunnon postauksen messuista :)


2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt. Noita neulovia kissoja-kortteja on pakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nuo on kyllä niin kivoja kortteja, hänellä on myös sellainen korttimalli, missä on virkkaava hiiri ja se on niin söpö! Mut niitä ei ollut enää messuilla saatavilla :(

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)