3.12.2016

Vadelmajuustokakkusukat

Aloin syksyllä katsomaan suomalaisia neulepodcasteja ja parissa sellaisessa on esitelty erään saksalaisen indievärjärin lankoja. Minä ihastuin niihin ihan tosi paljon ja päätin itsekin tilata niitä Etsystä. Eli kyseessä on Miss Mothballs. Tämän langan nimi on Raspberry Cheesecake eli vadelmajuustokakku. Ja täytyy sanoa, että on kyllä aivan nimensä näköinen lanka! Nam. Langan "laatu" on tough sockia eli siinä on 75% villaa ja 25% polyamidia. Vyyhdissä on 420 metriä 100g:ssa.

Neuloin aivan perussukat, kun halusin, että itse lanka on siinä pääosassa ja värivaihtelut näkyvät parhaiten sileässä neuleessa. Sukissa on 60 silmukkaa ja ne on neulottu 2,5mm puikoilla. Kantapää on tiimalasikantapää ja kärjessä on nauhakavennus. 

Tuolta värjäriltä tulen kyllä jatkossakin tilaamaan, sillä langat eivät olleet kovin kalliita ollakseen käsinvärjättyjä ja paketin mukana on tullut aina (olen siis jo pari kertaa häneltä tilannut) pientä ekstraa, muun muassa teetä, karkkia, mininäytevyyhti ja halloweenin aikaan tuli kummituskerrosmerkki! Kuinka kivaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)