5.4.2019

Marled Mania Leggings

Taisin laittaa tämän vuoden yhdeksi tavoitteeksi neuloa villahousut/legginssit. No nyt ne on tehty! Neuloin Ravelrysta maksullisen Stephen Westin Marled Mania Leggingsit jämälangoista. Ainoa täysi kerä tai oikeastaan vyyhti meni noihin resoreihin, joka oli siis Louhittaren Luolan Tuulen Tytärtä sävyssä Koralli. Leggarit neulottiin kaksinkertaisesta langasta, joten siihen sai aika mukavasti kulumaan kaikkia jämälankoja, mitä oli kertynyt. Isommat jämät puolitin vaakaa apuna käyttäen ja pienemmät sitten jaottelin värien mukaan vähän kumpaankin lahkeeseen tulevaksi.


Neuloin omiin leggareihini hieman pidemmän resorin, sillä mallineuleessa leggarit ovat hyvin lantiomalliset ja omistani halusin vähän enemmän vatsan päälle tulevat. Valitsin omia mittojani pari kokoa pienemmän, sillä olin lueskellut, että omilla mitoilla tulee aivan liian isot ja tiiättekö, että olisin voinut valita vieläkin pienemmän koon. Varsinkin, kun nuo ovat suurimmaksi osaksi merinoa, niin sehän vähän lörpähtää ja venyy käytössä, joten nuo ovat nyt lähinnä sellaiset lökärit kuin ihonmyötäiset legginssit. Mutta sehän ei menoa haittaa, aivan ihanat väripläjäykset noista tuli joka tapauksessa ja ovat olleet hirmu paljon käytössä, varsinkin silloin, kun oli kovat pakkaset. Nuo ovat nimittäin hirmu lämpimät.


Lanka: resorit: Louhittaren Luola, Tuulen Tytär (Koralli), muuten merinovillaisia jämälankoja
Puikot: 4,5mm & 5mm
Paino: 462g

3 kommenttia:

 1. Mä en ole ikinä nähnyt että joku olis tehnyt tommoset, no nyt näin.
  Noi olis kyllä mullekkin hyvät, kun olen niin vilunen, just jalat varsinkin.
  Minusta sinulla on tosi kiva blogi, siksi päätin ryhtyä sun lukijaksi.
  Liitin myös sun blogin mun lukulistalleni.
  Oleppas rohkea ja tule käymään kylässä aurinkokujalla.
  Oikein lämmintä ja keväistä viikkoa sinne.
  Täällä ei ole kyllä yhtään sellainen viikko.

  VastaaPoista
 2. To write a beautiful post it is very important to write a beautiful content and you have created a very nice design and I got a lot of inspiration from your post and I also want to have nice and beautiful post like you in my life. gurugram girl number
  college girl aerocity
  Gurugram Girl Phone Number
  Cheap price girls gurgaon
  online gurugram girl
  low price girls sector 29
  gurugram Girl phone number
  gurugram girl content number
  Bhiwadi Real Photos Girl

  VastaaPoista
 3. Kauniit värikkäät legginsit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)