26.12.2016

Ensimmäiset Monkeyt

Hyvää Tapaninpäivää! Oliko teillä mukava joulu? Meillä oli :) Pukki toi kivoja lahjoja sopivasti, tänä jouluna sain useita käsitöihin liittyviä lahjoja, kuten langankerijän ja vyyhdinpuut, lahjakortin Titityyhyn sekä Suuri käsityö -lehden tilauksen. Tontut oli selvästi olleet kuulolla.

Tässä viimeinen joululahjaneulomus. Äidin äiti eli mummi on neulonut meille aina hirveästi sukkia ja lapasia. Nyt kun hänellä on kädet hieman reistailleet, hän ei ole enää pystynyt hirveästi neulomaan, joten halusin neuloa hänelle ohuet sukat. Langaksi valitsin Louhittaren Luolan Väinämöisen sävyssä Sahrami ja malliksi päätyi Cookie A.:n Monkey-sukat. Tämä on suosittu malli ja ymmärrän kyllä miksi. Malli on helppo neuloa, mallikuvion muistaa nopeasti ja sukista tulee tosi kauniit. Nämä oli nyt ensimmäiset Monkeyt, mitkä neuloin ja eivät kyllä jää viimeisiksi.

Näissä sukissa harjoittelin nyt ensimmäistä kertaa sitä kärjen silmukoimista. Kokeilin ensin neulan avulla, mutta se tuntui jotenkin tosi hankalalta ja päätin kokeilla sitten ihan puikkojen kanssa. Se oli helpompaa ja sain sukat nätisti silmukoitua umpeen.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)