3.5.2013

Lätkähuumaa

Tänään se alkaa! Nimittäin jääkiekon MM-kisat. Ja tiedättekö mitä. Vaikka ottelulippujen hinnat ovat jälleen päätä huimaavia, niin täällä ollaan once in a life time -fiiliksellä menossa areenalle katsomaan huomista Suomi-Slovakia -ottelua. Tässä on myös jujuna se, että isälläni on syntymäpäivä huomenna ja lahjaksi sekä yllätykseksi viemme hänet katsomaan peliä. Mukaan lähtee myös siskoni, jonka idea alunperin oli sekä T.


Isäni ei siis tiedä tästä mitään, ollaan vaan sanottu sille, ettei sovi huomiseksi mitään muuta menoa. Olemme hankkineet liput jo parisen kuukautta sitten ja välillä on ollut vaikeaa olla puhumatta reissusta isän kuullen. Hih, toivottavasti lahja on mieluinen. Harmi vaan, ettei Suomella ole tällä hetkellä mitään parhainta mahdollista joukkuetta, ainakin mitä on noita niin sanottuja harjoitusotteluita katsellut, mutta josko joukkue vaikka yllättäisikin sitten tosi paikan tullen.

Ja jottei meitä vallan luultaisi Slovakian kannattajiksi, mukaan lähtee lippua ja paitaa sekä SUOMIPIPO, josta vähän mainitsin jo tässä postauksessa. Se oli se akuutti tarve. Pipo on neulottu omasta päästä, kaksinkertaisesta Schachenmayrin Cataniasta ja liput kiertävät koko pipon ympäri. Pipon kruunaa valkoinen tupsu. Kyllä näillä varusteilla kelpaa Leijonia kannustaa.


SUOMI ! SUOMI ! SUOMI !

Loppukevennykseksi vielä, että jos Suomelle käy jostain syystä kuitenkin huonosti, niin sitten ollaa fiilismiehinä.

Kuva Naurunappulasta

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Itse tyydyn katsomaan pelejä sohvan nurkasta :) Mukavaa reissua teille! Ja uskon kyllä, että isäsi tulee yllätyksestä tykkäämään ;) Eihän kukaan suomalainen voi olla katsomatta edes muutamaa MM lätkäpeliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä mahtava reissu ja mikä tunnelma hallissa oli! Ja yllätys oli mieluinen :)

   Poista
 2. Aivan loisto-ylläri!!!!!!!
  SUO-MI VOIT-TO-HON!!!!

  Minulla on sinulle jotain blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ahaa, pitääpä käydä kurkkaamassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)