6.5.2013

SUOMIPIPO in action

Huhheijaa, mikä reissu! Kävimme lauantaina siis katsomassa Suomi-Slovakia jääkiekko-ottelun, mistä puhuin edellisessä kirjoituksessa. Aamupalapöydässä onnentoivotuksien myötä annettu pääsylippu tuli isälle iloisena yllätyksenä. Hetken hän lippua tutkaili, kunnes tajusi, että sinne oikeasti ollaan menossa. Suunnittelimme lähtevämme hyvissä ajoin, sillä varauduimme hirveisiin ruuhkiin areenan lähistöllä, omalla autolla kun lähdimme matkaan. Yllätykseksemme ruuhkaa ei kuitenkaan ollut ja pääsimme suoraan viemään autoa parkkiin. Lisäksi meillä oli hyvin aikaa kiertää ja fiilistellä Hartwall Areenan pihalla olevalla Hockey Gardenissa. Siellä tuli nähtyä Tikkasta, Kummolaa ja Tammista sekä Jukka Poikaa, joka esiintyi pihalla olevassa teltassa ennen peliä.


 Kuvissa ollaan siskon kanssa Hartwall Areenan pihalla (toisesta tosin rajasin pois). Neulottu Suomipipo pääsi päähän vasta, kun menimme halliin sisälle. Pipon ja Suomen lipun lisäksi kotoa sain päälleni Suomi-paidan.  Vasemman kuvan oikeassa yläkulmassa näkyy muuten  seitsemän metriä korkea Aurinkokuningas aka Tamminen.


Peli oli jännä, yleisö kannusti ja mainostauoilla olleet kädenvääntö- sekä nakkijahti -yleisönhuudatuspelit olivat vähintäänkin outoja, mutta myös hauskoja. Ja niin ne Leijonat vaan yllätti ja menivät voittamaan Slovakian 2-0. Jee!

2 kommenttia:

  1. WUHUU!!!!
    Oli varmaan aika mahtavaa olla näkemässä!!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)