20.5.2013

Rättilöisiä

Täytyy vanhoja töitä esitellä tähän hätään, kun muuta ei ole nyt esiteltävissä. Keskeneräisenä olleesta liivistä loppui nimittäin lanka ja uutta piti tilata, kun ei Dropsin lankoja tässä kaupungissa myydä. Virkatut tyynynpäällisetkin on edenneet siihen vaiheeseen, että kaikki tilkut on virkattu ja ne pitäisi vielä yhdistää. Lisäksi tässä on tullut virkattua yhtä amigurumiakin, joka on jo lähes valmis, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Eli tiskirättejä. Bambulangasta tietty. Hjertegarnin Blend Bamboosta. Sydän ja ruudukko apinoitu eilen tein -blogista. Nuoremmalle pikkusiskolle tein nimikoidun tiskirätin joululahjaksi, se on nimittäin vähän sottapytty (kyllä se tietty sai muitakin lahjoja). Muut rätit ovat omassa käytössä ja hyviä ovat olleet.
Niin ja sitä piti sanoa, että HUHHUH! Tätä blogia on nimittäin katseltu yli 5000 kertaa neljän kuukauden aikana! Enpä ois uskonut, että näin lyhyessä ajassa tulisi näin monta katselua. Toki joukkoon mahtuu paljon hakukoneiden klikkauksia, mutta kuitenkin. Jossain vaiheessa haluaisin pitää teille arvonnan, mitä mieltä olette? Ehkä sitten, kun kävijämäärä ylittää 10 000 rajan. Pitäisikö arvonnan kohteena olla jotakin itseni tekemää vaiko jotain ostettuja tuotteita? Kertokaa.

4 kommenttia:

 1. Ite oon kans miettinyt, että pitäisin arvonnan sitten kun tietty kävijämäärä menee rikki :) Oishan se kiva laittaa arvontaan jotain itse tehtyä tai sitten esim materiaaleja jotta voittaja voi tehdä itse :D Kaupasta ostetutkin on kivoja, jos se on jotain vähän erikoisempaa ;)

  VastaaPoista
 2. On noi kyllä tosi kivoja rättejä, mukavan värikkäitä :) Yleensä langat ovat aika loistavia arvontapalkintoja.

  On se 5 000 katselua neljässä kuukaudessa todella iso määrä :D etenkin kun itsellä on vain päälle tuhat, hups. Siulla on kuitenkin tosi kivoja käsitöitä ollut näytillä, joten kyllä neuloja/virkkaaja niistä iloa saa :) itse en ole vielä kehdannut tulla lukijaksi, mutta kirjanmerkkeihin olen blogisi tallentanut :D

  VastaaPoista
 3. Joku itsetehty arvonnan palkintokin voisi olla kivaa vaihtelua. Aika usein kuitenkin kun näkee "tavara"palkintoja, vaikkei niissäkään siis mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Joo olisi kiva tehdä palkinto aivan itse, ellei sitten löydä jotain ihan superhyperhienoa esinettä kaupasta :D Mutta onneksi siihen kymppitonnin rikkoutumiseen menee vielä jonkin aikaa, joten tässä on hyvin aikaa miettiä, mikä palkinto voisi olla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)