12.2.2013

Omituisuuksia

Sain OUDON haasteen Pipon ytimestä -blogin Siniltä. Tack, tack.

"Tehtävänä on kertoa viisi omituisinta tapaa itsestään ja jakaa palkinto 15 muulle inspiroivalle blogille."

1. Välillä, kun nukun selälläni, pidän toista kättäni otsan päällä. Käsi ei tietenkään aina pysy siellä, vaan se valuu pois, mutta unissani aina nostan sen takaisin ja tätä voi jatkua jonkin aikaa. Tämä on siis kuultu tuolta toiselta osapuolelta, joka on yöllä vielä vieressä hiljaa naureskellut touhulleni. Itsehän en tällaista myönnä tehneeni.

2. Viralliset puhelut tai muutenkin vieraille ihmisille soittaminen on minulle välillä aivan ylivoimaista. Kirjoitan yleensä lapulle kaikki asiat tai "vuorosanat", mitä pitää sanoa ja käyn sanomisiani läpi monta kertaa ennen kuin uskaltaudun soittamaan. Samassa tilassa ei myöskään saa olla ketään muita, kun soitan. Onneksi tämä on kuitenkin vähän helpottunut vuosien mittaan.

3. Saan välillä vieläkin kasvukipuja jalkoihini, vaikka sen pitäisi olla vaan lasten juttu. Tiedättehän, kun lapsena jalkoja joskus särki ja kolotti iltaisin ja yöllä ja niitä piti hieroa, jotta kipu laantuu. Jep. Täytän kohta 23 ja kärsin niistä edelleen.

4. En pysty nukkumaan, jos samassa huoneessa tikittää kello tai jostain kuuluu kellon tikitys. Meillä on olohuoneessa juuri tällainen tikittävä seinäkello, jonka vuoksi makuuhuoneen oven täytyy olla kiinni ja jos se on vähänkään rakosella, niin kellon tikitys kuuluu eikä uni tule. Jos kello taas on samassa huoneessa, otetaan siitä patterit pois.

5. En tykkää, jos kynnen aluset ovat likaiset, joten käyn ne läpi useita kertoja päivässä, lähinnä silloin, kun on tylsää tai olen hermostunut. Joskus teen sitä jopa tiedostamattani ja sitten ihmettelen reisilläni olevia valkoisia hitusia, mistä ne ovat ilmestyneet.

Huh, olipas vaikea keksiä noita kaikkia. Tai pari ensimmäistä oli helppoja, mutta sitten vaikeni, kun ei niitä omituisia tapoja välttämättä tiedosta itse. Ja apua, noin monelleko tämä pitäisi jakaa. Ei tule onnistumaan. Joten haastan kaikki ne, jotka eivät tätä ole vielä saaneet! Hahaa! Ne siis, jotka kokevat haluavansa kertoa omituisuuksistaan, saavat vapaasti kopioida ja vastata.

Kuva

2 kommenttia:

  1. Kakkoskohta kuulostaa täysin tutulta! Omat sanomiset sekä vastapuolen kaikki mahdolliset vastausvaihtoehdot pitää käydä läpi ennen kuin uskaltaudun soittamaan. Hankaloittaa elämää kyllä huomattavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ihanaa, etten ole yksin tämän "omituisuuteni" kanssa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)