1.2.2013

Pitkä villapaita

Keskeneräisestä vihdoin valmiiksi. Oikeasti tuo petrolinsininen pitkä villapaita on ollut valmiina jo parisen viikkoa, mutten ole ennättänyt ottaa siitä kuvaa kuin vasta nyt. Halusin itselleni ison ja pitkän villapaidan, jota voi käyttää vaikka sukkahousujen kanssa. Hetken mahdollisten ohjeiden etsinnän jälkeen löysin tämän ohjeen Needles and roses -blogista. Juuri tuollaista olin kuvitellut itselleni.

Ohjetta muutin sen verran, että helman resorin tein hieman pienemmällä silmukkamäärällä, ja ohjeesta poiketen kaksi oikein kaksi nurin, mutta lisäilin silmukoita ohjeen mukaiseen määrään heti sileän neuleen alettua. Hihan suut tein myös vähän kapeammaksi ja lopuksi tein vielä lyhyen kauluksen. Ekaa kertaa tein noin ison neulevaatteen. Vähän jännitin jääkö hihat liian lyhyeksi, mutta niistä tuli juuri sopivat. Ja koko villapaidasta tuli aikas kiva.


Ja niin. Oon oikeasti Emma. Memma on pikkusiskoni keksimä lempinimi. Emmamemma. Ja joo, mulla on luonnonkiharat. Ei permanenttia. Moi.

7 kommenttia:

 1. Ihanan lämpöisen näköinen villapaita! Joku tuollainen neulemekko olisi kyllä unelma kylmiin pakkassäihin, ehkä sellainen täytyisi yrittää jaksaa neuloa jossain kohtaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo on kyllä tosi lämmin :) Itsellä meni tuon neulomiseen noin kuukausi vapaa-ajan paljouden vuoksi ja varmaan olisi nopeamminkin valmistunu, mut oikea ranne alkoi vähän vihoitella, niin piti pitää vähän aikaa taukoa :)

   Poista
 2. Tosi nätti paita ja onnistunut värivalinta. Ihana kuulla että mun omasta päästä tempasema ohje on johtanu jonkun muunkin puikoille asti. :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mukavaa, että olet julkaissut ohjeen meidän muidenkin iloksi!

   Poista
 3. Aivan ihana villapaita ja kauniit hiukset sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis neule ja kauniit hiukset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)