31.1.2013

Satunnaisia sankareita, osa 1

Tilkkuprojekti, johon kannattaa tarttua. No eihän sitä voi olla tarttumatta, kun noin kehoitetaan. Tämä on siis Kotoliving-lehden tilkkutakki-projekti, jossa ideana on oppia ja neuloa erilaisia pintaneuletilkkuja. Tilkuista sitten tehdään takki, joka on ilmeisesti malliltaan suora ja väljä. S/M-kokoa varten tarvitaan 92 tilkkua ja jokaista pintaneuletilkkua neulotaan ainakin kaksi kappaletta. Jokaisessa Kotoliving-lehdessä ilmestyy kolme tilkkua ja ohjeet niiden tekemiseen, mutta myös Kotolivingin nettisivuilla ilmestyy joka viikko, yleensä perjantaisin, yksi tilkku.


Päätin siis lähteä mukaan tähän projektiin, mutta olen vasta nyt alkanut neuloa näitä tilkkuja, kun oon vihdoin saanut kaikki akuutimmat käsityöt tehtyä alta pois. Neulottavien tilkkujen ja tulevan tilkkutakin väriskaala näkyy oikeastaan jo näissä alla olevassa kuudessa tilkussa. Mustaa, valkoista, harmaata ja sinisen eri sävyjä. Innolla odotan, miltä takki tulee näyttämään valmiina.

Tässä on ensimmäisestä lehdestä löytyvät kolme tilkkua kaksin kappalein. Ainaoikein, helmineule ja tuplahelmineule. Helmineule oli ihan uus juttu mulle, sitä ei ole tullut ikinä kokeiltua, ja tykästyin.


Ja hei tää on ihan mahtava tilaisuus päästä kaikista jämälangoista eroon! Uusia lankoja en lähde ostamaan tätä varten ennen kuin kaikki pienet jämäkerät on neulottu poies.


Onko muita tämän projektin aloittaneita? Oletteko noudattaneet ohjeita orjallisesti vai ottaneet joitain vapauksia niihin?

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)