29.1.2013

Repomiehen Rauno

"Tämä asia painetaan sitten villasella. Villasella painetaan. Sormien läpi katsotaan tätä sitten. Koirana veräjästä pääsen minä tästä. Veräjästä singahtaa koira. Villasella painettu koira. Sormien läpi näkee sen villasella painetun koiran kun se menee sieltä veräjästä. Villakoira menee. Sen näkee sitten silmällä siitä. Ei nääkään lääkkeet toimi. Kaikki lääkitys on ihan puhdasta scheissea. JUMALAUTA!" -Rauno Repomies

Kaverini on kova Pasila-fani. Vajaa kaksi vuotta sitten virkkasin hänelle Rauno Repomiehen syntymäpäivälahjaksi. Virkattua tuli kuvan perusteella. Tarkkasilmäisimmät kuitenkin ehkä huomaavat, että alla olevissa kuvissa on kaksi _eri_ Repomiestä. No miksi niitä sitten on kaksi? Koska Itella, Posti. Tuo luotettu viestinviejä kivasti kadotti kauniisti pakatun ja postitetun paketin. Se ei ikinä löytänyt perille, vaikka Postille siitä ilmoitettiinkin ja he lupasivat asiaa selvittää. Sekä lähetys- että vastaanottopäässä. Kaverillekin paljastui, että hänelle oli paketti tulossa, mutta ei kuitenkaan tiennyt, että mitä. Harmitti. Mutta ei siinä mitään, uutta oli alettava tekemään. Ohjetta en tietenkään ensimmäisestä Repomiehestä ottanut ylös, koska ajattelin, että kerrankos tuon nyt vaan tekee. Toista tehdessä oli kiire eikä Raunon kuvaa ollut aina saatavilla malliksi, joten siitä tuli pakostikin vähän erilainen. Rintataskussa olleen lääkepurkin väritkin meni vahingossa sekaisin. Vasemmalla oleva kuva on siis alkuperäinen Repomies, oikealla kiireellä tehty. Hyvät ja huonot puolet kummassakin loppujen lopuksi.


Nyt kyseisellä herralla olisi noin kahden viikon kuluttua tuparit ja tuparilahjaksi ajattelin Raunolle vähän kaveria. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Ehkä.

"Ei ole hyvä tämä tuttimies." -Rauno Repomies

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hienoja ovat molemmat Repomiehet! :)

  VastaaPoista
 2. Vau mitkä Repomiehet! Eipä olis tullut itselle mieleen virkata Raunoja :D Mahtavaa!

  Mutta miten ikävä tuo että posti kadotti vaivalla tekemäsi 1. kappaleen! Minullakin on ollut vastoinkäymisiä kyseisen tahon kanssa, joten aina vähän epäilyttää kun jotain postilaatikkoon laittaa. Varsinkaan rahaa tai muita arvoasioita ei kannata postin matkaan laittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :) Joo kyllähän se pikkasen laitto harmittamaan ja tuo oli mulle eka kerta, kun Posti kadottaa jotain, mitä lähetän. Eikä kyllä tulis mieleenkään lähettää mitään tosi arvokasta sitä kautta!

   Poista
 3. Hahaa :) aika hauska!!!

  VastaaPoista
 4. Lääkkeet! :)
  Onpas hienot, itse en osaisi..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)