10.2.2013

Kyösti Pöysti

Tittididiii! Nyt kun tuttimies Kyösti Pöysti Pasila-sarjasta on vihdoin päätynyt uudelle omistajalleen, voidaan se esitellä myös täällä. Olen loppujen lopuksi aika ylpeä aikaansaannoksestani, koska välillä tuota tehdessä tuli pikkuinen epätoivo, että eihän tästä nyt tule yhtään mitään eikä se edes näytä siltä, miltä pitäisi. Varsinkin takki, jonka tein irrallisena (ilman käsiä/hihoja) tuotti vähän pään vaivaa, miten se kannattaisi tehdä. Ensimmäisen version takista jouduin purkamaan, koska siitä tuli liian leveä eivätkä kaulukset oikein toimineet siinä. Toinen versio takista olikin sitten onnistuneempi. Takkia on sitten pistelty vähän sieltä täältä kiinni vartaloon, jotta se pysyisi Kyöstin päällä ja kädet on ommeltu sekä takkiin että vartaloon kiinni.


Kyöstin mukana lähti myös pieni neliapila tuomaan onnea uuteen kotiin. Lahja oli kovin tykätty ja Kyösti Pöysti pääsi heti Rauno Repomiehen viereen kaapin päälle :) Raunonhan olen esitellyt aikaisemmin täällä. Seuraavana toiveissa oli kuulemma Pekka Routalempi, jännä juttu -mies, mutta saa nähdä, milloin sen innostuu tekemään.


Niin ja kiitos haasteista! Niihin vastaillaan ensi viikon aikana :)

7 kommenttia:

 1. Oih, varmaan lämmittää Pasilafanin mieltä! Tämä on upea! Siis todella taidokasta työtä, ihan on näköinen. ps. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 2. Tää on kyllä tosi onnistunut, ihan näköinen! Ihastuin kyllä melkoisesti muihinkin virkkailuihisi. Ja liityin muuten lukijaksi :)

  VastaaPoista
 3. Mistä repäsit ton ohjeen? Ajattelin tehdä veljelle tollasen, joten ohje ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje on ihan omasta päästä repäisty, enkä harmikseni tajunnut kirjoittaa ohjetta ylös samalla, kun tein :( Mutta jos hallitsee perusamigurumien teon, niin kyllä tuonkin tekeminen onnistuu, kunhan uskaltaa kokeilla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)