30.1.2016

Neulottu Saana ja Olli -tyyny

Novitan Talvi 4/2015 -lehdessä oli pari tyynymallia, jotka on suunniteltu Novitan sekä Saanan ja Ollin kanssa yhteistyössä. Ihastuin hirmuisesti tuohon Kokonaisuus-tyynyyn ja neuloinpa meille sitten semmoisen!

Lankana ohjeen mukaisesti Novitan Isoveli luonnonvalkoisena ja harmaana sekä 5mm pyöröpuikot. Tai no loppujen lopuksi ne oli 5mm puikot. Olin nimittäin tohkeissani kivasti posottanut menemään tuota kuviopuolta noin 40 kerrosta, kunnes huomasin, että olin neulonut puoli milliä liian pienillä puikoilla ja eihän tuota silloin olisi millään saanut venytettyä oikeisiin mittoihin (sisustyyny oli jo valmiina). Ai että sitä ärsytyksen ja hölmöyden tunnetta, kun huomasin erheeni, kun puikoissa jopa luki, että 4,5mm. Noh, eipä auttanut sitten muu kuin purkaa koko tekele, mennä nukkumaan, kun oli jo niin myöhä ja aloittaa alusta oikean kokoisilla puikoilla seuraavana päivänä. 

Ohjeessa sisustyyny olisi pitänyt ommella tuon tyynypäällisen sisään, mutta itse neuloin tuosta etukappaleesta hieman pidemmän ja virkkasin siihen napinlävet. Silloin tyynynpäällisen saa tarvittaessa vaihdettua. Pitäisi varmaan neuloa joskus tälle kaveriksi se toinenkin tyyny, kun tuosta tuli niin kiva!


11 kommenttia:

 1. Nämä ovat tosi kivoja ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuli ja sopii niin hyvin tuohon sohvalle. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seuraamaan kirjoittelujani! :) Tulen ehdottomasti vierailulle!

   Poista
 3. Ihana tyyny! Olet kyllä taitava tuossa kirjoneuleessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä tuo kirjoneule on kivaa vaihtelua, vaikka aloittaminen tuntuu aina niin vaikealta :)

   Poista
 4. Aivan ihana tyyny! :) Etsiskelin joulun alla tuota talven lehteä kaupoista, mutta en löytänyt kuin ruotsinkielisenä :D Eksyin sinun blogiisi vahingossa ja neulomisinto iski uudelleen. Päätin, että tilaan lehden novitan sivuilta, mutta muistatko miten monta kerää lankaa tyynyyn tarvitaan kumpaakin väriä? Voisin nimittäin tilata langat samalla lehden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Luonnonvalkoista Isoveikkaa meni reilu kerä eli kaksi kannattaa tilata ja harmaata riitti yksi kerä :) Mukavaa neulomista!

   Poista
  2. Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)