19.7.2015

Häät: Sormustyyny ja sukkanauha

Tee se itse -hääpostaukset jatkuu sormustyynyn ja sukkanauhan parissa. Ensiksi esitellään tuo sormustyyny. Vaikka sormustyyny onkin ehkä vähän turha häähömppä, kun sitä tarvitsee vain kirkossa sen parikymmentä minuuttia, niin itse ainakin halusin sellaisen tehdä omin käsin. Etsiskelin ensin sopivan näköisen virkattavan palasen (lasinalusen) ja se löytyi täältä.


Kangas sormustyynyä varten löytyi jo valmiiksi, kun lyhensin yksiä valkoisia paneeliverhoja, niin lyhennetystä osasta sai juuri sopivasti kangasta tyynyä varten. Ensin ompelin virkatun palan kiinni kankaaseen ja kiinnitin myös tuon harmaan nauhan, joka myöskin löytyi valmiiksi kotoa, olen nimittäin hamstrannut erilaisista paidoista niitä silkkisiä ripustuslenkkejä :D Lopuksi yhdistin kankaan palaset pieneksi tyynyksi. Kuvissa on kihlasormukseni.

Sitten se sukkanauha. En halunnut ihan perinteisen näköistä sukkanauhaa rypytyksineen ja rusetteineen/kukkineen, joten selasin Pinterestiä ja vastaan tuli tuollainen joustavasta pitsistä ja isosta helmikoristeesta tehty sukkanauha. Sellainen oli siis tehtävä. Helmikoriste tilattiin eBaysta ja juuri oikeanlainen joustava, leveä pitsi löytyi niinkin yllättävästä paikasta kuin Kestovaippakauppa.comista/Jyvaskylänkangaskauppa.fistä. Ja ensinhän ompelin tuon koristeen pitsiin ja sitten yhdistin pitsin ympyräksi.

Hyvin pysyi sukkanauha ylhäällä koko hääpäivän, ainut vaan, että helmikoriste meinasi koko ajan takertua alushameeseen ja kun sen käänsi sisäreiden puolelle, se rikkoi sukkahousut, mutta kukapa sitä nyt ison hameen alta näki :D Ihana tuosta tuli ja se lähtikin sitten päivän lopussa erään naimattoman miehen matkaan, nyyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)