2.7.2015

Kenkäveron Käsityömarkkinoilla & Sukkasillaan

Täällä ollaan jälleen! Johan tässä meni kuukausi ennen kuin ehdin taas koneen ääreen naputtelemaan. Häät on juhlittu, talo on pystytetty ja kuukauden työttömyys kesäloma alkoi. Häistä ja siis enimmäkseen sinne väkertämistä jutuista tulen kirjoittamaan hieman myöhemmin, kunhan saamme valokuvaajalta valokuvat, mutta sen verran kerron jo nyt, että päivä oli ihan älyttömän mahtava niin sään kuin kaiken muunkin osalta. Kaikki sujui hyvin ja meni niin kuin oli ajateltukin, vieraat viihtyivät ja erityisesti myös me. Mutta enempää häistä puhumatta siirrytään muihin aiheisiin. Tänään ja huomenna on nimittäin täällä Mikkelin Kenkäverossa käynnissä Käsityömarkkinat ja itse kävin siellä piipahtamassa tänään.Erilaisia kojuja ja myyjiä oli siellä yllättävän paljon.Sieltä löytyi muun muassa itse tehtyjä koruja, puutuotteita, risutöitä sekä vaatteita ja asusteita. Paljon oli porukkaa liikenteessä, vaikka se ei kuvista niin välitykkään. Ensimmäistä kertaa kävin myös Kenkäveron myymälässä ja siellä oli paljon kaikkea katseltavaa ja hypisteltävää. Eli todellakin käymisen arvoinen paikka, jos täällä päin sattuu liikkumaan.

Kenkäverossa on myös tällä hetkellä käynnissä Sukkasillaan sukkanäyttely, joka on jatkoa viime kesän lapasnäyttelylle. Sukat ovat neuloneet eri yksityiset henkilöt ympäri Suomea ja jokainen sukka on ainutlaatuinen. Näyttelystä löytyy myös Tekstiiliteollisuuden suosikkimalleja sekä perinnesukkia Sukupolvien Silmukat -kirjasta.Sukkasillaan sukkanäyttely on auki 6.8. asti, jos jotakuta kiinnostaa tuolla käydä. Suosittelen kyllä! Niin paljon kauniita sukkia oli siellä esillä. Näyttelytilan alakerrassa on lisäksi ostettavissa ohjeita osaan sukista sekä tietysti lankaa.


Ihan tyhjin käsin en Käsityömarkkinoilta lähtenyt, sillä ihastuin näihin pitsisiin kukkakorviksiin, jotka oli pakko kotiuttaa itselleni. Tällä kojulla oli muitakin ihania koruja myynnissä, mutta tällä kertaa päädyin vain näihin korvakoruihin.


2 kommenttia:

  1. Olen haastanut sinut blogissani, jos et halua ottaa haastetta vastaan, niin ilmoitathan minulle, kiitos!
    mummojakoira.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onpas kivat korvikset:).Jossain korukirjassa olen nähnyt vähän samantyyliset ja niihin oli hipaistu vielä kultamaalia:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)