15.7.2015

Häät: Kutsut ja muut paperituotteet

Noniin, nyt sitten päästään asiaan! Eli valokuvaajalta olemme saaneet hääkuvat ja on aika alkaa esitellä, mitä kaikkea sinne tulikaan itse tehtyä. Aloitetaan itse kutsuista sekä muista paperiaskarteluista.

Teemavärimme olivat valkoinen, limenvihreä ja hopea. Teemaan liittyi vahvasti myös pitsi. Hopeanhelmiäiset pitkät korttipohjat tilasin Sinellistä. Leveä pitsinauha ja silkkinauhat tilattiin eBaysta. Sillä säästi yli puolet, jos olisi ostanut Suomesta. Pitsi on liimattu ihan Erikeeperillä korttipohjaan. Kokeilin ensin liimaspraylla, mutta sillä ei tullu tasaista jälkeä, joten tavan liima ja liimatikku rules! Limenvihreä nauha on teipattu yhtä leveällä kaksipuoleisella teipillä ja ohut nauha on jälleen liimattu. Kortin alaosaan on vielä laitettu Kutsu-tarra.


Koska nuo etuosan pitsi ja silkkinauhat tulevat kortin sisäpuolellekin, piti keksiä jotain, millä peittää ne. Ja sen vuoksi otatimmekin niin sanottuja kihlajaiskuvia, joista yksi pääsi sitten korttiin. Mies kun on graafisella alalla, niin hän vastasi sitten noista teksteistä minun toiveiden mukaan. Nämä kiinnitettiin korttiin kaksipuoleisella teipillä. Kutsun mukana lähti vielä erillinen infokirje.

Häihin askartelin myös jokaiseen pöytään kartiot, joissa oli pöydän numero, ohjelma ja menu. Näihin tarvikkeet tilasin myös Sinellistä.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen
 Lisäksi yhtenä ohjelmanumerona häissämme oli hääbingo, jonka mieheni myös väsäsi.


Paikkakortteina meillä toimi tuollaiset tagikortit, jotka oli namipussukkaan laitettu. Tagikortit tilasin Etsystä, sellaiselta tekijältä kuin karliboutique. Niihin sitten liimailin vieraiden nimet.

Kuva: Photography Jukka Kinnunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)