30.5.2015

Eveliinat

Ravelrysta bongasin kerran kivan sukkamallin, johon minulla oli lankakin valmiina. Nimittäin pienistä Amerikkaan lähteneistä junasukista ylijäänyt Novitan Nalle Taika. Alottelin näitä jo pääsiäisen tienoilla, mutta samalla päällä oli käynnissä sitkeä flunssa, joten neulontaintoa ei ihan hirveästi ollut. Muutama viikko sitten sain sukat valmiiksi ja kuvattua ja nyt vasta nämä pääsevät blogiinkin esille.

Eli sukat ovat Niina Laitisen suunnittelemat sukat nimeltään Eveliinat. Ohje löytyy Ravelrysta ilmaiseksi. Lankana oli siis sini-violettia Novitan Nalle Taikaa ja kolmosen puikoilla mentiin. Kaavion opettelussa meni pieni hetkensä, kun ei siinä flunssassa oikein jäänyt mikään muistiin, mutta toisen sukan kohdalla mentiin jo ilman kaaviota.


Tuollainen monivärinen lanka sopii näihin sukkiin todella hyvin, kun se tuo tuon säären ja jalkapöydän päällä menevän pitsimallin nätisti esille. Siinä siis tulee hieman tuollaista kaarretta. Neuloin nämä kokoon 38 eli liian isoiksi omiin jalkoihin ja mietinkin, että kelpaisikohan nämä eräälle sukkien kaimalle.. :)


Blogissa on muutenkin ollut hieman hiljaista viime aikoina ja syy siihen on yksinkertaisesti se, että käsitöille on jäänyt nyt vähemmän aikaa. Meillä nimittäin on tässä kaksi aika isoa projektia menossa, nimittäin tasan parin viikon päästä vietämme häitä, minne olemme tehneet paljon askarteluja ja muita juttuja itse. Häiden jälkeen toki esittelen teille joitain itsetehtyjä juttuja, muun muassa kutsut ja sormustyynyn.

Toinen meneillään oleva projekti on oman talon rakennuttaminen. Vaikka olemme tilanneet muuttovalmiin talopaketin, meille itsellemmekin on jäänyt aika paljon tekemistä ja niissä on mennyt myös se oma aikansa. Joten älkäähän kadotko minnekään! Kyllä tämä tästä helpottuu jonkin ajan päästä :)

2 kommenttia:

  1. Ei kadota =) Oikein mukavia häävalmisteluja ja onnellista juhlapäivää! T. Riikka

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)