2.5.2015

Kävin kerran Karnaluksissa

Olin viikko sitten työpaikan virkistysmatkalla Tallinnassa enkä ensin ajatellut käyväni siellä kuuluisassa Karnaluksissa, mutta koska sinne olivat menossa myös pari työkamuani, niin lähdin sinne myös mukaan. Hotskaltamme oli sinne noin 1,5km eli sopivan kävelymatkan päässä ja sää oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, joten sinne oli mukava käppäillä ja katsella kaupunkia. Olin lukenut, että Karnaluks olisi vähän syrjäisemmässä paikassa eikä sinne ole mitään suurta kylttiä. Löysimme käsityöparatiisiin kuitenkin tosi helposti. Ja olihan se ihan uskomaton. Olin kyllä kuvitellut sen olevan vielä isompi, mutta kyllä siellä kului melkein puolitoistatuntia kierrellessä. Ostossaalis ei ollut kovin iso, mutta jotain kotiin tuomisia kyllä löysin.

Langoista löytyi Schachenmayrin Sun City Project -lankaa, jossa on ilmeisesti yli 50 UV-suoja. Sitten löytyi Austermannin Hand-Painted -lankaa sinisen ja harmaan sävyissä sekä Anchor Stylen bambulankaa. Muuta pikkusälää löytyi myös, kuten nappeja, ompelulankaa, nuppineuloja ja karabiinilukkoja sekä virkkuukoukku. Suurimmalle osalle on jo käyttötarkoituskin valmiina mietittynä.


Sitten käväisin myös tuossa eräänä päivänä Sinooperissa, ihan täällä Suomessa siis, ja sieltä tuli bongattua aivan ihania kartonkeja, nimittäin tuollaista palmikkokartonkia kahdessa eri värissä sekä tuollaista kangassydänkartonkia. Tuosta saa kivasti leikattua noita paloja vaikka korttiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)