22.12.2013

Käyntikortteja ja nauhoja

Kun muutkin, niin minäkin! Muutamissa blogeissa on näkynyt tilattuja blogikäyntikortteja sekä nimikointi- tai käsityönauhoja. Tämäkin bloggari halusi omansa. Tilasin käyntikortit Vistaprintiltä. Tosin itse ajattelin laittaa kortteja pääsääntöisesti tehtyjen käsitöiden mukana. Siksi tuossa on tuo käsintehty-teksti. Käyntikortin toiselle puolelle saa sitten laitettua kivasti pesuohjeet. Toki näitä voi sitten ihan käyntikorttinakin antaa, jos joku sellaista kyselee.

Käsityönauhat tilasin Euroteamilta. Niitä sitten ompelen kiinni niihin käsitöihin, mihkä sopii.

Tässä alla näkyy käyntikortin toinen puoli, johon olen lisännyt pesuohjeet. Lisäksi vilautan vähän yhtä joululahjaa samalla. Joulun jälkeen selviää sitten, että mikä tuo on ja jonkinlaista ohjettakin voitte siitä myös saada :) Tykkään kyllä erityisesti noista käyntikorteista, niistä tuli ihan mun ja blogin näköiset!


6 kommenttia:

 1. On todella hienot, noilla saa upeat käsityöt sen hienon viimeisen silauksen.

  VastaaPoista
 2. Mä myös tilasin itselleni nauhoja. Musta se oli mainio ajatus. Eri firmalta tosin. Lokakuussa. Melkoisen pitkät toimitusajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin nuo omani joskus marraskuussa, 3-4 viikkoa siinä taisi mennä, mitä luvattiinkin. On kyllä pitkä toimitusaika noilla sun nauhoilla! Voipi olla, kun blogeissa näitä on esitelty ja sitten ihmiset on innostunu niitä tilaamaan, niin toimitusajat on pitkittyneet.

   Poista
 3. Miulla on kans tarkoitus jossain välissä tilata tällaisia nauhoja ja kortteja itselleni! :) Nyt näin alkuun miä tyydyin ostaa Käsityömessuilta nauhoja, joissa lukee esim. Handmade ja kirjoitan niihin sitten käsin omat nimikirjaimet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nekin toimii ihan hyvin :) Noissa käyntikorteissa oli se vähän tyhmä juttu, kun niitä pystyi tilaamaan vaan vähintään 250 kappaletta, en ehkä kuitenkaan niin paljoa olisi tarvinnut :p

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)