13.12.2013

Joulukalenteri 2013: luukku 13

Kuva.

Suom. Kuulitko kissasta, joka nielaisi lankapallon
hän synnytti lapaset
hahahahahahahahaha

4 kommenttia:

 1. Ei näy kuva :( Myöskään luukkujen 1,4,5 ja 9 kuvat ei näy. Onkohan näille kuville, tai nitten alkuperäselle osotteelle käyny jotain? Tai sit vaan miun konella se ei jostain syystä näy :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Kyllä kuvien osoitteet pitäisi olla ihan oikein. Näätkö kuitenkin tuon harmaan kuvatekstin, jossa lukee "Kuva."? Sitä kun klikkaa, niin kuvan pitäisi aueta alkuperäiselle sivulle. Harmi, jos kuvat ei sitten näykään kaikille, koska en kyllä tiedä, miten tuon saisi korjattua :(

   Poista
  2. No nyt kyllä näkyy onneks tämän luukun tuo kisukuva :) Ja juu hoksasin kyllä tuon "kuva" linkistä klikkaamisen, mut seki on vähä hankala ku se Pinterestin "pin it" nappula tulee tielle :O Mut sillä tavalla sain ainaki pari kuvaa auki. Edelleenkää ei kyl ihan kaikki aukee.

   Mitäs jos tallentaisit kuvat koneelle ja sit lisäisit ihan normisti bloggerin kauytta ja laittaisit sit kuvan alle sen osotteen et mistä kuva on otettu? Sillälailla toimis ainaki 100 varmasti :)

   Poista
  3. Aijaa, höh :( No joo tuo voisikin toimia, enpä tuota hoksannut itse, kiitos! :) Pitää tänään yrittää jossain vaiheessa korjata nuo kuvat.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)