12.12.2013

Silmukan ytimestä -haaste 12/2013: Lahja


Ensimmäiset on kääritty pakettiin! Joululahjat nimittäin. Sini ja Silmukan saalistaja olivat ideoineet joulukuun haasteeksi lahjan/lahjatoiveen ja itse inspiroiduin lahjojen paketoinnista. Aikoja sitten bongasin Teippitarhan blogista ihanat paketit, jotka oli kääräisty washiteippiin. Niinpä täksi jouluksi ostin Prismasta ruskeaa lahjapaperia ja tilasin muutamat jouluiset teipit ja eilen illalla sitten sain pienen paketointipuuskan. Paketin päälle kirjoitin vielä jouluntoivotukset sekä kenelle paketti on. Näin säästyy pakettikorteiltakin. Tuo pienin ei tosin ole joululahja, vaan nimipäivälahja siskolleni, jolla on jouluaattona nimipäivä. Ei meillä normaalisti ole tapana antaa nimipäivälahjoja, mutta halusin tehdä pienen lahjan :)


4 kommenttia:

 1. Kiva idea! Pitäis varmaan itsekin käydä noita teippejä hamstraamassa, niillä kun tuntuu saavan niin paljon kaikkea kivaa tehtyä :D Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Kannattaa käydä! Niitä pystyy sit käyttää kaikkeen muuhunkin askarteluun ja koristeluun :)

   Poista
 2. Ihania paketteja! :) Itsekkin tein vastaavia viime vuonna pari ja tykästyin kyllä ideaan :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo nuo teipit on kyllä kiva vaihtoehto lahjanarulle ja minusta ainakin helpompi laittaa :D Nuo oli vielä sellaisia ensimmäisiä kokeiluversioita, pitäis varmaan laittaa joulun jälkeen kuva kaikista paketeista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)