21.6.2017

Värikäs kirjoneulekaulaliina

Oon ihastellut Muita Ihania -blogissa tehtyjä suuria ja värikkäitä kirjoneulekaulahuiveja. Niinpä yli vuosi sitten päätin neuloa oman sellaisen. Aloitin kaulaliinan jo siis vuoden 2016 keväällä, mutta sitten kesällä se jäi kaapin perukoille, kun ilmat lämpeni ja teki mieli neuloa muita juttuja. Nyt sitten tämän vuoden alussa se pääsi takaisin puikoille. Muita Ihania -blogissakin alkoi tämän vuoden alussa kaulahuivin yhteisneulonta, mutta en tehnyt sen ohjeiden mukaan, vaan neuloin osittain samoja kuvioita ja osittain oman mielen mukaan. Kuvioiden järjestyksestä tai värityksestä en tehnyt mitään suunnitelmia, vaan ihan fiiliksen mukaan mentiin.


Langoiksi valitsin Dropsin Merino Extra Finea kuudessa eri värissä: sinapinkeltainen, pinkki, valkoinen, vaaleansininen, vaaleanpunainen ja turkoosi. Sinapinkeltaista ja valkoista minulla oli kaksi kerää ja muita yhdet kerät. Puikkoina 4mm ja silmukoita oli 80. Sain kulutettua kaiken langan liinaan, paitsi päissä olevaa turkoosia jäi vielä jonkin verran.

Tästä kaulaliinasta tuli aivan ihana! Värikäs, iso ja lämmin ja vaikkei se ehtinytkään enää tänä keväänä käyttöön, niin aivan varmasti se pääsee syksyllä kaulalle.


Malli: Oma (inspiraatio Muita Ihania -blogista)
Lanka: Drops Merino Extra Fine 
Puikot: 4mm
Paino: 373g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)