15.6.2017

Sock Blank -sukat

Oletteko ennen kuullet Sock Blankeista? Minä kuulin näistä ensi kertaa vasta viime vuoden loppusyksystä, kun neulepodcasteissa niistä puhuttiin. Sock Blank on siis tuollainen neulottu "liina", mikä on värjätty. Idea on siinä, että sitä voidaan purkaa ja neuloa sukiksi, jolloin sukan väritys on vähän sellainen yllätys! Suomessa niitä ei pahemmin ole ollut saatavilla (paitsi nyt muun muassa Kässäkerho Pom Pom myy verkkokaupassaan!) ja halusin kuitenkin kokeilla sellaista, joten tilasin oman valmiiksi värjätyn sock blankin MissMothballsilta.

Sock Blankin värin nimi on Mint & Chocolate Chip eli minttua suklaahippuja. Vaaleaa vihreää, ruskeaa, kirkkaampaa vihreää sekä hitusen pinkkiä siellä täällä. Lankapohja on merinoa ja nylonia.


Neuloin ihan tavalliset pertsasukat 2,5mm puupuikoilla. 64 silmukkaa, tiimalasikantapää ja leveä nauhakavennus. Neulomiseen meni hetki tottua, kun lanka oli nuudelilla ja käppyrällä ja neulontajälkikin oli hieman epätasaista, mutta kastelun myötä pinta tasottui. Ja hyvät sukat tuli!


Malli: Perussukat, 64 silmukkaa
Lanka: MissMothballs Sock Blank (Mint & Chocolate Chip)
Puikot: 2,5mm
Paino:  62g

2 kommenttia:

  1. Nätit! Kivan väriset niistä tuli vaikka toi alotuspala näytti vähän... 'mielenkiintoselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se on jännä nähdä, miten nuo värit muuttuu sukkaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)