24.10.2014

Kaakaoiset Julesit

Yksi vyyhti ihanan ruskeaa (kaakao) Louhittaren Luolan Väinämöistä. Sopivaa ohjetta odottamassa. Mies tarvitsi sukat, joten miehekäs sukkaohje oli löydettävä, koska en halunnut ihan perussukkia neuloa. Sitten löytyi eilen tein -blogista Jules-sukat. Sitä kuviointia hyödynsin, mutta koska lanka oli paljon ohuempaa, jouduin hieman soveltamaan.

Neuloin sukat 76 silmukalla 2,5mm puikoilla, silloin silmukat meni tasan. Mietin vähän, tuleeko kuvio selkeästi esille ja kyllä se varressa ainakin tulee. Mies ei halunnut kuvion jatkuvan jalkaterässä, joten siellä on vain nostettujen silmukoiden rivit, mutta ne näkyvät kunnolla vain tietystä kulmasta katsottuna. Mutta ei se haittaa.

Sukat oli kiva neuloa, paitsi että noin ohkasella langalla se kesti hirmuisen pitkään. Sukkien koko kun on 43. Se yksi vyyhti riitti, vaikka hieman epäilin aluksi, ja ylikin jäi pieni kerä. Niistä saattaa ehkä tulla ainakin yhdet pikkuiset junasukat. Väinämöinen oli lankana uusi tuttavuus ja mukavaa neulottavaa. Julesitkin voisi uudestaan joskus neuloa, vaikkakin vähän paksummasta langasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)