5.3.2014

Haaste: Bloggauspaikka

Useammassa blogissa on viime aikoina esitelty niitä omia bloggauspaikkoja, joten kannoinpa viimein oman kortenikin kekoon ja kuvasin sen oman bloggauspaikkani.


Minun bloggauspaikkani ja se paikka, missä muutenkin oleilen koneella,sijaitsee kerrostalokaksiomme makuuhuoneessa. Pöydän vieressä on cd-torni ja parit pahvilaatikot, joissa on askartelutarvikkeita sekä jämälankoja. Pöydän alla on anopilta lainassa oleva/saatu ompelukone. Läppärin takana on pienet kaiuttimet. Tuolin olen saanut monta vuotta sitten joululahjaksi ja se onkin alkanut jo hajoilla selkänojan osasta. Muuten tykkään tuolista tosi paljon ja se on mukava istua syvyytensä ansiosta, joten hieman harmittaa, että jossain vaiheessa täytyy löytää uusi tuoli, ellei tuota sitten saada jotenkin korjattua.


Tältä bloggauspaikkani siis näyttää. Tai pitäisi ainakin näyttää, sillä suurimman osan ajasta se valitettavasti näyttää tältä:


Eikä tuokaan vielä ole se pahin mahdollinen näkymä. Välillä pöytä ja pöydän ympärys on niin täynnä kaikkea ylimääräistä, että ihan ahdistaa, mutta raivokkaalla siivoamisella siitäkin onneksi selvitään.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)