17.3.2014

Väripallosukat

Huh huipakkata. Eipä ole tännekään tullut mitää vähään aikaan kirjoitettua. Jotenkin viimeiset pari viikkoa on olleet sellaista menoa ja meininkiä, ettei ole vaan ehtinyt tätä päivitellä. Mutta nyt!

Ostin Novitan karnevaalia ja tummanharmaata ja halusin niistä kirjoneulesukat. Helposti neulottavat. Ei mitään liian vaikeaa kuviota tai muuta. Päädyin palloihin. Vähän niinku ne kuuluisat kuplat, mutta helpommin tehtynä.

Sukissa on 54 silmukkaa. Silloin kuvio meni tasan. Pallorivit menee limittäin enkä jalkapohjassa enää tehnyt koko jalan ympäri palloja, vaan viivoja jalkapohjan puolella. Silloin kiilakavennuksetkin meni nätisti.


Karnevaali on kiva lanka. En vaan tajua tota ruskeaa tuossa kerässä. Se on vähän sellainen combo braker, ei sen kuuluisi olla siellä. Eikä se edes niin hyvin erotu tuosta tummanharmaasta kuin muut värit. Hölmö ruskea. Sen tilalla voisi olla vaikka violetti. Mutta olisiko se sitten sama kuin Novitan sateenkaari? Jaa'a.


Jostain syystä nuo kaksi viimeistä  kuvaa ovat väriltään haaleammat kuin oikeasti. Blogger ilmeisesti vaalentaa noita kuvia? Yritin ladata kuvia uudestaan, mutta ongelma ei poistunut :( Noh, josko tätä yrittäisi päivittää sitten jossain vaiheessa ja saisi kunnon väriset kuvat.

14 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Minäkään en ymmärrä tuot ruskeaa väriä karnevaalissa. Ja nyt en edes yritä ymmärtää, kun olen langanostolakossa. Tuollaista pallokuviota voisi itsekkin kokeilla, kun se kupla tuntuu liian hankalalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pallokuvio oli tosiaan helppo ja kerroksenvaihtumiskohdankin sai siististi menemään, kun aina ensimmäisen silmukan neuloi niin, että nosti samalla sen edellisen kerroksen silmukan puikolle ja neuloi molemmat silmukat sitten yhdessä :)

   Poista
 2. Ihanan raikkaat sukat! Mulla on myös ollut ongelmia kuvan laiton kanssa bloggerissa. Yhtenä päivänä ei suostunut lataamaan ollenkaan ja tänään kuvat näytti muuten oudoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No voi höh, en sitten ole ainut tuon ongelman kanssa. Toivottavasti alkaisi pian toimia taas kunnolla!

   Poista
 3. Onpas kertakaikkisen nätit ja pirtsakat sukat! Ja kiva on blogikin! Täytyy ehdottomasti jäädä seurailemaan. O.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :) Niin ja tervetuloa seurailemaan, toivottavasti viihdyt!

   Poista
 4. Ihana väri ja kuvio :)

  VastaaPoista
 5. Hurjan hauskat sukat! Kätevää yhdistää monivärilankaa yksiväriseen. Ja tuo ruskea on tosiaan vähän hassu noiden muiden värien joukossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinpä, se on ihan väärä väri tuohon väriyhdistelmään!

   Poista
 6. Oliko sulla miten monta silmukkaa tuossa varressa? Millaiset loppukavennukset teit (kiila/säde tms)? Ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 54 silmukkaa oli varressa sekä jalkapöydän kohdalla. Ja kärjessä on kiilakavennukset :) Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)