31.1.2014

Silmukan ytimestä -haaste 1/2014: Pipo


Huh, ehtihän sitä tehdä jotain tähänkin haasteeseen. Tammikuun aiheeksi olivat Sini ja Silmukan saalistaja valinneet pipon. Minulla oli yksi idea tähän jo valmiina, mutta sen suunnitelman toteutumista pitkitti lankojen puuttuminen. Sain nimittäin vasta pari päivää sitten langat postipatelta kyseiseen pipoon, ja sen tulette näkemään sitten joskus myöhemmin. Hätävaraksi ja ihan peruspipoksi neuloin sitten monissa blogeissa jo nähdyn Wurm-pipon. Alkuperäinen ohje löytyy Ravelrysta ja sen suomenkielinen ohje Pikkutyttö-blogista.


Tätä pipomallia on jo pitkään pitänyt muutenkin kokeilla sen näön sekä ominaisuuksien vuoksi, itselle kun ei kaikki pipomallit käy ainakin omasta mielestäni. Minun tuuhea harakanpesäni hiuspehkoni pitäisi siis mahtua pipon alle sitä kuitenkaan litistämättä, koska litistyminen on ikävää. Lisäksi korvat pysyvät lämpimänä kaksinkertaisen alaosan ansiosta.


Neuloskelin tuon 7 veljeksestä, nelosen puikoilla ja 100 silmukalla. Sopiva tuli. Nurjia raitoja tein yhteensä vain yhdeksän. Lisäksi väkersin vielä harmaan tupsukaisen pipoon, ettei kuitenkaan ihan perusperus musta pipo olisi.

6 kommenttia:

 1. Ihana ihana pipo ja mahtavaa, että ehdit työn haasteeseen tehdä, vaikkakin näin viime tipassa :) Huomenna sitten kurkistelemaan uutta haasteen aihetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja siellä on käyty jo kurkkimassa ;)

   Poista
 2. Iiiihana pipo! Ja onneks ehit haasteeseen mukaan, tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiukille se tosiaan meni kun todellakin eilen sain pipon valmiiksi ja piti postauskin siitä vielä tehdä :D

   Poista
 3. Palkintopaketti oli tänään postilaatikossani. Ihana, ihana lanka, väri juur mun kun olen aina tykännyt viininpunaisesta ja sekin vielä että lanka on ohutta. Pitää vissiin tehdä semmoset hienostelusukat kun oli sitä hilettä. Myöskin niille pienille tilpehööreille on käyttöä. Kiitos vielä ja kumarrus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että paketti tuli perille! :) Itsekin ostin silloin itselleni samaa lankaa sinisen sävyissä ja siitä olen jo tehnytkin jotain, postausta siitä on jossain vaiheessa tulossa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)