22.7.2013

Pinterest-käyttäjät!

Hei, te jotka käytätte tätä suuren suosion saanutta linkkien ja kuvien jakopalvelua Pinterestiä. Itsekin vihdoin ja viimein liityin sinne eilen ja pienen haparoinnin jälkeen kuvien kiinnittäminen eli pin it eli "pinnaus" sujuu joten kuten. Kuvia on tullut kerättyä vasta muutamia, mutta kyllä se kuvasaldo tästä suurenee, kunhan pääsen tuohon palveluun kunnolla sisälle.

Ne, jotka eivät vielä tiedä Pinterestistä hölkäsen pöläystäkään, niin täällä se on selitetty lyhyesti ja yksinkertaisesti.

Mutta. Tästä päivästä lähtien myös tämän blogin kuvia voi pinnata ja sain parin tunnin taistelujen jälkeen liitettyä jokaiseen kuvaan oman pin it -nappinsa, joka ilmestyy, kun hiiren vie kyseisen kuvan päälle! Olen aika ylpeä tästä saavutuksesta. Ensin tarkoitus oli saada pin it -nappula tuonne postauksen loppuun, missä on muidenkin sosiaalisten medioiden nappuloita, mutta en kertakaikkiaan löytänyt sellaista ohjetta, millä tavalla sen olisi sinne saanut. Sitten mietin, että kivempihan se olisi, jos suoraan kuvaa painamalla sen saisi pinnattua. Lopulta löysin tämän ohjeen, millä sain sen onnistumaan. Itseä kyllä aluksi hirvitti mennä blogin html:ää sörkkimään ja siksi teinkin ensin varmuuskopion blogipohjasta ennen kuin lähdin mitään lisäilemään sinne. Toki kuvien pinnaus onnistuu muullakin tavalla, mutta eikös tuommonen nappula ole aika siistiä.

Joten eikun pinnaamaan!

10 kommenttia:

 1. Hienoa! Itsekin liityin jonkun aikaa sitten Pinterestiin. On muuten ihan mahatava paikka! Mie lisäsin blogin sivupalkkiin myös Pinterest-napin, että ihmiset voi tulla seuraamaan miun Pinterest-nimimerkkiä :) Mistäs siuta pääsis seurailemaan? Miun tunnus on tässä http://pinterest.com/wackysadie/

  Pitää ehkä itsekin miettiä tuota Pin- napin lisäämistä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuolla saa kulutettua ihan hyvin aikaa :D Mua pääsee seurailemaan täältä: http://pinterest.com/Memmuska/

   Pin-nappi oli lopulta aika helppo lisätä, kun löysi hyvät ohjeet :)

   Poista
  2. Ompas siulla söpöjä Pinnauksia! Pitää heti kopsata pari omiin boardeihin :)

   Poista
 2. Minä käyn siellä vaan pinnailmassa ja tekemässä bordeja, mutta en ole selvästikkään ymmärtänyt kaikkea, kun en tiennyt että ulkopuoleltakin voisi pinnata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itse asiassa periaatteessa ihan mitä vaan voi pinnailla, vaikka pelkkiä artikkeleitakin eli ei aina tarvitse olla kuvia. Pinterestistä kun lataa/asentaa selaimen kirjanmerkkipalkkiin Pin it -painikkeen, niin tämä onnistuu helposti :) Tuolta saa kätevästi asennettua kyseisen nappulan http://about.pinterest.com/goodies/

   Poista
 3. Uuh, täytyy itsekin lisätä tuo pin-nappi jos saan aikaiseksi. Mietin sitä jo kun liityin Pinterestiin, mutta en silloin jaksanut perehtyä asiaan. Pinterest on ihan paras. Täytyy alkaa seurailla teitä kaikkia kun seuraavaksi koneelle pääsen! Meikäläinen löytyy ihan omalla nimellä: Sanna Eriksson, jos jotakuta kiinnostaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa sinne seuraamaan ja totta kai kiinnostaa! :)

   Poista
 4. Kiitos Pinterest-napin lisäämis ohjeen linkityksestä :D Minäkin osasin ihan itse lisätä tuon blogiini, vau :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! :) Sepä se on, kun on hyvät ohjeet, niin onnistuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)