6.7.2013

Hankintoja Wanhasta talosta

Arvaatteko, mitä tämä painava pussukka sisältää?  No matonkuteita, joita on reilu kolme kiloa. Sain muutama kuukausi sitten T:n perheeltä syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Mikkelin Wanhaan taloon. (ps. en hyödy linkin klikkailusta mitenkään, haluan vain jakaa tämän muidenkin iloksi.)

Wanha talo oli minulle ihan uusi tuttavuus, sillä en ollut käynyt siellä aikaisemmin, mutta monesti kulkenut sen ohi. Nyt sain vihdoin aikaiseksi käydä käyttämässä lahjakorttini. Olin liikkeen nettisivuilta käynyt vilkuilemassa, mitä kaikkea siellä voisi olla tarjolla ja bongasin matonkuteet. Ja niitähän siellä riitti ja voi että mitä kaikkia ihania värejä! Tuli ihan valinnanvaikeus, mitä värejä sitä valitsisi. Päädyin kuitenkin kolmeen Eko-ontelokuteeseen, joita ovat harmaa, fuksianpunainen sekä turkoosi sekä yhteen trikookudevyyhtiin, joka on tuo korallinpunainen.

Vielä en tiedä, mitä noista voisi syntyä, mutta luultavasti ainakin koreja ja ehkä pieni matto. Wanhassa talossa oli myös runsaasti villalankoja ja muuta pientä kivaa eli jos Mikkelin suunnalla liikutte, suosittelen käymään tuolla. Samalla saa juotua kahvit tai teet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)