8.11.2013

Silmukan ytimestä -haaste 11/2013: Viikset


Silmukan ytimestä -haasteen aiheeksi olivat Sini ja Silmukan saalistaja täksi kuuksi valinneet hieman ehkä ennalta-arvattavasti :) viikset Movemberin kunniaksi. Hyvä aihe minusta, kun vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa oman viiksihaaveeni.


To do -listallani on nimittäin jo pitkään roikkunut mustista hamahelmistä tehty kaulakoru, mutta en ole millään saanut aikaiseksi tehdä sitä ennen tätä. On ollut niin ylitsepääsemättömän vaikeaa kaivaa hamahelmitarvikepahvilaatikkoni tuolta kaapista ja väkerrellä. Noh. Eihän se lopulta niin vaikeaa ollutkaan. Selailin aina-niin-inspiroivassa Pinterestissä erilaisia viiksimalleja, mutten löytänyt juuri sitä oikeaa, joten muokkailin sitten eri viiksistä itselleni mieluisan.


Parin tunnin piperryksen jälkeen viikset olivat valmiit. Pelkissä viiksissä siis ei mennyt tuota paria tuntia, vaan innostuin tekemään muutakin ja niistä lisää sitten myöhemmin, kun sen aika koittaa.


Ennen ketjun laittoa oli tietenkin pakko testata, miten ne viikset itselle sopisi. Aika hyvin eikö? :D


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA JA ONNEA ISILLE! (Jo näin etukäteen)

4 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hienot viikset! :) Ja hyvin sopii viikset tekijälleenkin ;) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! Odottelen innolla, mitä muuta siellä on piperrelty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Yhden jutun voin ehkä esitellä vasta joulun jälkeen, mutta eiköhän sitä ennen jotain ilmesty :)

   Poista
 2. Söpö koru :)) Ja joo, itellenikin oon välillä mallaillu viiiksiä tolleen niih hyvin kyl sopis :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noiden kanssa oli kyllä hauska pelleillä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)