6.11.2013

Satunnaisia sankareita, osa 15

TAVOITE SAAVUTETTU!

Sain nimittäin jo maanantaina viimeisen tilkun tehtyä. Vautsi! Yllätin tuossa vähän itsenikin, miten ripeästi sain nuo kymmenen vikaa tilkkua neulottua. Mutta sen enemmittä puheitta alla olevat tilkut ovat muhku, tähti ja koinpurema.

Nämä tilkut taasen löytyvät Kotolivingin vintage-numerosta 4/2013. Tilkkujen nimet ovat pintakuvioinnin pieni ilo sekä silmukat vinossa. Itse en tuohon pieni ilo -tilkkuun kirjonnut tuota ilo-sanaa kuin toiseen ja toiseen kirjoin sanan onni. Möykky onnen yläpuolella yrittää olla sydän. Ilon kaverina on tähti/lumihiutale/mikälie. Helpompaa oli kirjoa tuota ketjupistoa silmukat vinossa -tilkkuun. Ja vaikka en olekaan ikinä kirjonut, eikä lehdessä ollut sen suurempia ohjeita kirjonnan saloihin, enkä jaksanut etsiä ohjeita netistä, niin kai noita silti voi kirjonnaksi sanoa.


Mutta seuraavaksi vasta alkaa ainakin omasta mielestäni se kettumaisin osuus. Nimittäin yhdistäminen. Laskeskelin, että minulla pitäisi olla tilkkuja kasassa kaiken kaikkiaan 94 kappaletta, jos nyt olen huomannut tehdä kaikki tilkut, mitä oletankin tehneeni, kaksin kappalein, mutta kuitenkin S/M-kokoiseen takkiin tarvittaisiin 99 tilkkua. Mitäs, mitäs. Viisi tilkkuako muka puuttuu. Onneksi huomasin kuitenkin, että takin hihojen pituutta pystyy säätelemään, joten en nyt ainakaan vielä ala noita lisätilkkuja neulomaan, vaan katsotaan, josko nuo 94 tilkkua riittäisi.

5 kommenttia:

 1. Hui, aikamoinen saavutus! :) Hienoja tilkkuja taas, niinkuin muutkin tekemäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Onhan noita tilkkuja tullut neulottua sen vuoden verran :) Toivottavasti kuitenkaan yhdistämisessä ei mene toista vuotta :D

   Poista
 2. mä olen kans näiden tilkkujen kanssa taistellut (:D) ja juuri kun luulin että alkaa oleen valmista niin tosiaan ilmestyy lehti jossa tilkkumäärä onkin pompannut suuremmaksi, AAAARGH!!!!!! Ensin olin niin paskana siitä kun ohje ei ollutkaan syksyn lehdessä kuten alunperin luvattiin ja nyt kun talvilehti tuli niin yhyyy, ei olekaan tarpeeksi tilkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpä! :D Mutta toivon, että nuo 94 tilkkua riittäis ja jostain kohdista, esim. hihoista vaikka sais tehtyä lyhyemmät, kun takkikuvissakin olin katsovinani, että niissä hihoja olisi vähän kääritty.

   Poista
 3. Hienoa työtä! Nyt saa alkaa jännittää, miten takkisi kanssa käy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)