18.4.2013

Säkkipoika

Tykkään pelata erilaisia konsolipelejä. Olen aina tykännyt. Muistan, kun täyttäessäni 6 vuotta, sain kummisedältäni lahjaksi Segan (Mega Drive) ja siinä mukana tuli sellainen Smurffipeli. Viime aikoina olen fiilistellyt Youtubesta niitä pelejä, mitä pienenä on tullut Segalla pelattua. Leijonakuningas oli yksi ehdottomista suosikeista. Hieman vanhempana kuvioihin tuli myös Nintendo 64 ja sitä kautta tutuksi tuli The Legend of Zelda -pelisarja. Nintendolle meillä oli Ocarina of Time. Tietokoneella tuli myös pelattua muun muassa The Simsiä. Wiillä lempparipeli on Okami, ei voi tuota hienompaa peliä tarinaltaan tai ulkoasultaan olla. Pleikkarilla ei ole tullut pelattua oikein muuta kuin Singstaria ja Little Big Planetia, ja tuohon viimeisimpään peliin tämäkin aihe liittyy.


Nimittäin hän on Sackboy eli Little Big Planetin pelihahmo. Ohje tähän löytyy Nerdigurumista, missä on muitakin nörttiamigurumihahmoja ja niiden ohjeita ilmaiseksi. Tein tämän jo viime kesänä ja T:n kaveri halusi tämän itselleen. Itsellähän se olisi jäänyt jonnekin nurkkaan vaan pyörimään tai oikeastaan mulla on sellainen amigurumipussi, minne kaikki tehdyt hahmot joutuvat, kun ei niitä saa oikein mihinkään esille, joten kiva, jos jollekin tällainen kokeiluhahmo kelpaa.


5 kommenttia:

 1. Oi mmiten söpö hän on <3 Itekki oon tallentanu Sackboyn ohjeen koneelle, mut en oo saanu vielä aikaseks virkattua tommosta :) Tuo ois kyllä söpön näkönen pleikkaripelien hyllyn päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo oli kyllä aika helppo ja nopea tehdä! :)

   Poista
 2. Mulla kanssa ollut jo pitkään mielessä et pitäisi tehdä. Se vaan, että oikea Sackboy taitaa olla neulottu, et oon funtsinut et pitäistkö neuloa. Mutta en oikein diggaa neuloa leluja, joten on sit jäänyt. Mut toi on söpö kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös vähän vieroksun lelujen neulomista, varsinkin jos pitää tehdä oikein pikkutarkkaa ja tykkään tehdäkin enemmän tuollaisia pieniä hahmoja. Tuonkaan korkeus ei ole kuin ehkä kymmenisen senttiä. Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)