12.3.2013

Superhelppo syyspipo

Muita ihania -blogin superhelppo syyspipo ei itselläni valmistunut syksyllä, vaan keväällä (maaliskuuhan on jo kevättä, eikö). Viime päivinä on ollut hirmuisen kylmä viima eikä nuo minun pitsipiponi oikein sitä viimaa pidä. Siksipä oli tehtävä paksumpi pipo.


Lankana käytin valkoista Novitan Woolia kaksinkertaisena ja mustaa Novitan Isoveljeä. Puikkoina oli nro 5. Tupsun jouduin tekemään kaksi kertaa, koska viime tupsuntekokerrasta on hyyyvin kauan aikaa ja ensimmäisestä tupsusta tuli aivan liian iso! Eikä minulla ollut mitään hienoja tupsukehikoita apuna, vaan ihan pahvin kanssa mentiin. Toisella kertaa onnistui sitten paremmin. Piposta tuli melko napakka, mutta kyllä se päähän mahtuu ja on lämminkin.

3 kommenttia:

  1. Mäkin tein juuri kaksikin samaa mallia olevaa pipoa...
    Ekasta tuli niin pieni ettei se mahtunut saajan päähän millään ja toisesta tein jotenkin niin kireän ettei se veny yhtään laittaessa päähän. Vaikka kuinka on ihanan näköinen... mä ainakin luovutin mallin suhteen

    Onko sulla käynyt niin?
    Ihanan näköinen tuo ainakin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! :( Mulla se on kireä lähinnä siitä, missä langanjuoksut on, vaikka yritin kyllä jättää ne löysäksi. Voi olla, että teen toisen tuollaisen, johon lisään yhden kuvion lisää ja neulon piposta vähän pidemmän, kun tykkään vähän enemmän löysemmistä pipoista :) Ja kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)