31.7.2017

Käsityöt Mikkelin asuntomessuilla

Kesälomani viimeisenä päivänä kävimme asuntomessuilla, jotka järjestetään tänä vuonna täällä Mikkelissä Kirkonvarkauden uudella alueella. Viime vuonna asuntomessut olivat Seinäjoella ja tein silloin pari postausta messuilla nähdyistä käsitöistä (täältä, klik ja täältä, klik). Saman homman tein nytkin ja jaksoimme kiertää kaikki kohteet ihanan aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Harmillisesti käsityöt, lähinnä neulominen ja virkkaus, eivät tänä vuonna olleet kovinkaan paljoa esillä, mutta kyllä sieltä joitakin juttuja löytyi. Mikkelin asuntomessut ovat avoinna vielä 13.8. asti eli parisen viikkoa.


 Mikalon vuokrarivitalojen luona oli aitaa koristeltu sinivalkoisin virkatuin neliöin.

Paikallisen ammattikoulun rakentamassa konttitalossa (Opaali, kohde 28) käsityöt näkyivät eniten ja loput kuvat ovatkin sitten sieltä.


4 kommenttia:

 1. Itse yritin kanssa bongailla messuilta käsityöjuttuja, mutta en kyllä onnistunut siinä yhtä hyvin kuin sinä :D Viime vuonna niitä näkyi kyllä huomattavasti enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viime vuoteen verrattuna nää oli kyllä pienoinen pettymys neule-ja virkkuujuttujen osalta. Mutta en tiedä, miten suuressa roolissa Lankava oli Seinäjoella, kun sehän on ihan siellä nurkilla, niin siksikin saattoi viime vuonna olla enemmän käsityöjuttuja esillä :)

   Poista
 2. Pitsikello ois aika hieno meidänkin seinälle. Ja oliko tuo vihreä virkattu dinosaurus liian etupainoinen, kun oli päässyt keikahtamaan :)Mutta söpöjä olivat nuo dinotkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hieno, vähän huonossa kuvakulmassa sain valokuvattua sen vaan. Siinä dinossa on varmaan niin käynyt, mun ois tehny hirveesti mieli mennä nostamaan se pystyyn, mut oli köysi siinä eessä ni en kehdannu :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)