25.4.2017

Find Your Fade

Lopputalven isompana työnä neuloin Andrea Mowryn Find Your Fade -huivin. Ohje löytyy maksullisena Ravelrysta. Jonkin aikaa etsin siihen sopivaa feidiä ja sellainen löytyi WalkCollectionin Cozy Merino -langoista.

Värijärjestys on seuraava aloittaen vaaleimmasta: Scallop, Salt Lake, Soothe Your Soul, Marsh ja Speckled Rainbow. Oikeastihan tuohon huiviin olisi tarvittu seitsemää eri väriä, mutta nyt mentiin rahapussia säästäen vain viidellä värillä. Ja hyvin sai sumplittua värinvaihtokohdat, ainoastaan kellertävästä Soothe Your Soulista vihreään Marshiin oleva häivennys jäi muutamaa riviä liian lyhyeksi, kun Soothe Your Soul loppui kesken. Mutta se ei haittaa.


Huivista tuli kyllä aivan jättimäinen! Ja oli sitä kyllä kiva neuloakin, lisäyksiä ja kavennuksia ja sitten välillä vähän helppoa reikäpitsiä. Huivia ei tarvinnut pingottaakaan edes, kastelin vain ja levitin kylpyhuoneen lattialle kuivumaan. Pitsi aukesi hyvin siinäkin. Vähän kyllä jännitin, miten nuo vihreät sävyt sopii tuollaiseen suht neutraaliin alkuun, mutta aika hyvin ne sinne sujahti. Tuon kun sain valmiiksi, rupesin miettimään seuraavaa feidiä. Mutta ehkä en ihan heti aloita samanmoista jättihuivia. Nautitaan nyt ensin tästä!


Lanka: WalkCollection Cozy Merino (Scallop, Salt Lake, 
Soothe Your Soul, Marsh ja Speckled Rainbow)
Puikot: 3,5mm
Paino: 354g


2 kommenttia:

  1. Hieno! Mitä enemmän näitä näkee, sitä enemmän minun alkaa tehdä mieli neuloa oma Find your fade.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen kyllä eli neulo ihmeessä!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)