31.3.2017

Vanilla is the New Black -sukat

Viime syksyn ja tän talven yksi suosituimmista sukkaohjeista on ehdottomasti ollut ainakin (p)vodcastaajien keskuudessa Anneh Fletcherin Vanilla is the New Black -sukat. Ohje löytyy maksullisena Ravelrysta. Niissähän ei mitään muuta ihmeellistä ole kuin tuollainen kivan näköinen kantapää, joka on myöskin tosi helppo neuloa.

Omat sukkani neuloin Lystig Yarnsin Merino Sockista, sävyssä Playground. Tilasin vyyhdin Lystig Yarnsin Etsy-kaupasta ja kun vyyhti tuli, olin vähän pettynyt noihin värehin. Päätin kuitenkin antaa langalle mahdollisuuden ja kakutin sen eikä se silloinkaan näyttänyt kivalta. Noh, lähdin sitten neulomaan sukkia ja mielipiteeni langasta muuttui täysin. Siitä tuli niin kiva kuvio sukkaan, valkoiset ja vihreät osat muodostavat sukkiin spiraalimaiset raidat ja se näyttää tosi kivalta!Kantapää tosiaan on helppo neuloa ja se istuu tosi hyvin jalkaan. Malli sopii hyvin tällaisille speckle-raita-langoille, että lanka pääsee esiin, mutta sukissa on kuitenkin joku pieni juju. Näitä tulen tekemään lisää.
Lanka: Lystig Yarns Merino Sock, Playground
Puikot: 2,5mm
Paino: 66g

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan väristä lankaa! Tuolla ohjeella tehtyjä sukkia on näkynyt paljon fb:n neulonta-ryhmässä ja olenkin niitä siellä ihastellut. Nämäkin ovat tosi kauniit. Yllättävää miten paljon voi erilainen kantapää sukkiin tuoda ulkonäköä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi ryhdyin neulomaan tuota lankaa, sen verran kivan näköistä pintaa niistä tuli :) Tuossa on kiva, kun kantapää lähtee kehittymään melko ylhäältä, niin se myös sitten näkyy :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)