5.4.2016

tsi Bambi

Tilasin joskus aikoinaan Paapiista tuollaisen limenvihreän tee-se-itse Bambin ja noin kuukausi sitten päätin yhden aamuvuoron jälkeen, että ommellaanpas nyt tuo pois alta. Paketissa oli simppelit ohjeet mukana ja kaavatkin oli valmiiksi piirretty kankaalle, joten itselle jäi vain osien leikkaus ja yhteen ompelu. Ennen ompelua silitin palaset sileiksi, kun kangas oli paketissa taiteltuna pieneksi.


Tällaiselle tosi vähän ommelleelle (ai että oli hankala tuotakin sanaa yrittää vääntää oikein: ommelleenne, ommelleennelle..) ohjeita piti pari kertaa lukasta läpi ihan ajatuksen kanssa ja mallailla palasia, että ne varmasti tulee ommeltua oikein päin. Pari tuntia tuossa hurahti ja vähän jäi saumoihin pilkistämään valkoista aina joissakin kohdissa, mutta ai että oon ylpeä itsestäni, kun onnistuin noinkin hyvin! Ja tuosta Bambista tuli aivan ihastuttava!

Pikku Bambi päätyy todennäköisesti meidän tulevalle kummilapselle, jonka ristiäisiä vietetään muutaman viikon päästä. Siellä se tuottaa varmasti paljon iloa :)


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)