19.2.2016

Synttäriarvonnan voittaja on selvillä!

Teitä arvontaan osallistujia oli 61 kappaletta ja arpoja tuli lähes tuplamäärä. Kiitos siis vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja varsinkin palautetta antaneille. Ja tervetuloa uudet lukijat! Moni sanoi, että blogini on selkeä, valoisa, monipuolinen ja kuvat ovat isoja ja hyviä. Kiitos ihanasta palautteesta, sillä tähän olen juuri pyrkinytkin, vaikka välillä omasta mielestä esimerkiksi kuvat eivät tuppaa onnistua sitten millään tai sitten jostain asiasta ei keksi muuta sanottavaa kuin langanmerkki ja puikko/koukkukoko :D

Villasukkia on tekeillä kyllä melkein koko ajan, joten villasukkafanit älkää peljätkö, etteikö niitä jatkossakin tule. Ja joku ehdotti kuukausikatsauksen tekemistä joka kuukauden lopussa, mutta en ehkä koe sitä omakseni, koska en muutenkaan ehdi yhden kuukauden aikana tekemään montaa kässäjuttua ja siitä ehkä tulisi taas lisästressiä, että kun "pitää ehtiä laittaa blogiin vielä tää ja tää, koska niiden pitää tulla sitten myös kuukausikatsaukseen". Vuosikatsauksen olen nyt joka vuosi tehnyt, joten se saapi riittää, mutta hei kiitos ehdotuksesta sinulle, joka tuosta kirjoitit! :)

Moni myös kirjoitti, että lukee kyllä kaikki postaukset, mutta on huono kommentoimaan mitään. Täällä on myös yksi huonohko kommentoija ja olen yrittänyt sitä petrata.  Minulla on myös ollut aina joka postauksen lopussa nuo "Mitä mieltä?" -kohdat, joten sinne voitte painaa Facebookin tapaan vaikka "Tykkään!", jos ei mitään kommenttia jaksa kirjoitella :) Itse ainakin pyrin näin tekemään niille, keiltä tämä toiminto löytyy.

Mutta nyt siihen itse asiaan eli arvonnan voittajaan. Järjestin ihan perinteisen lappuarvonnan ja onnettarena toimi mieheni. Ja sieltä kaikkien paperilappujen joukosta hän nosti arvan, joka kuului 

Mummo ja koira -blogin mummolle!

Joten paljon onnea sinulle! Olen laittanut sinulle sähköpostia eli vastailehan
siihen ripeästi, niin saadaan heti ensi viikon alussa palkinto matkaan :)

2 kommenttia:

  1. Nyt kommentoin :) En ole tajunnutkaan, että blogspotistakin löytyy tuollainen "tykkäysnappi". Taidanpa virittää omaanikiin blogiin tuollaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se löytyy sieltä ulkoasusta ja blogitekstit-kohdasta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)